Web
Analytics

Roland Garros er klar til French Open 2018 (foto: shutterstock.com)

17. maj 2018

French Open Odds: Her er favoritterne i Roland Garros 2018

Se odds på French Open i tennis, hvor vi stiller skarpt på de største favoritter i ATP- og WTA-singleturneringerne i 2018. Læs om French Open vinder odds her.

Den franske tennisturnering French Open er en af de fire Grand Slams, og afholdes hvert år på Roland Garros’ berømte grusbaner i Paris. Derfor kaldes turneringen også af og til blot for Roland Garros i folkemund.

Vi har set på odds på French Open 2018 forneden hos bookmakeren bet365, hvor vi allerede nu kan løfte sløret for, at der er odds 17.00 på Caroline Wozniacki til at vinde sin anden Grand Slam i karrieren, mens Rafa Nadal er storfavorit hos herrerne.

Se French Open Odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

Du kan her læse lidt om turneringens største favoritter inden for både herre- og damesingle, som oddsene ser ud på French Open i år.

 

French Open Odds: Spil på vinderen af Herre- og Damesingle

Vi har valgt bet365 som vores foretrukne bookmaker til French Open odds, fordi man som kunde hos bookmakeren finder et hav af odds og live odds på Roland Garros-mesterskaberne hos bet365.

Se Top 10 favoritter i herrernes singleturnering i år:

Spiller Odds
Rafael Nadal 1.44
Dominic Thiem 6.00
Novak Djokovic 11.00
Alexander Zverev 13.00
Juan Martin del Potro 15.00
Stan Wawrinka 21.00
Andy Murray 26.00
Nick Kyrgios 34.00
Hyeon Chung 34.00
David Goffin 34.00
Kei Nishikori 34.00

 

Se Top 10 favoritter i damernes singleturnering i år:

Spiller Odds
Simone Halep 6.50
Serena Williams 8.00
Garbine Muguruza 9.00
Elina Svitolina 10.00
 Jelena Ostapenko 13.00
Maria Sharapova 13.00
Daria Kasatkina 13.00
Angelique Kerber 17.00
Caroline Wozniacki 17.00

 

Se French Open Odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

ATP optakt: Rafael Nadal er favorit hos herrerne

Rafael Nadal, “Kongen af French Open” i aktion på Roland Garros (foto: shutterstock.com)

Den helt store favorit til at tage singletitlen hos mændene er selvfølgelig King Clay, a.k.a den spanske superstjerne Rafael Nadal, der vundet turneringen hele 10 gange, så det må siges at være lidt af et run, manden fra Mallorca har gang i. Han er da også alment betegnet som den bedste grusbanespiller i tennishistorien.

Nadal fylder 32 kort inden French Open begynder, men han virker bestemt ikke som en mand, der er på vej ind i en formnedgang. Han vandt således turneringen sidste år efter ikke at have hævet pokalen siden 2014, så det er ikke så underligt, at han hos bookmakerne regnes som klart den mest sandsynlige vinder. Du får derfor odds 1,44 hos bet365 på at han vinder sin ellevte French Open i år.

Dominic Thiem

Førsteudfordreren til Nadal er den unge østriger Dominic Thiem, der nåede semifinalen både i 2016 og 2017. Første år tabte han til den senere vinder, Novak Djokovic, og i 2017 gik det lige sådan, bortset fra at han her røg ud til netop Nadal. Forinden havde han spillet en stor turnering uden at smide et eneste sæt, blandt andet imod Djokovic.

Dermed er Thiem en af de få, der har formået at vinde mindst en kamp mod alle i The Big Four (Djokovic, Nadal, Federer og Murray). Thiem har alderen på sin side samt en kanonhård serv monteret i armen, og med sin spillestil, hvor han spiller ganske defensivt fra baglinjen med hårde grundstød, gør ham til en dødsensfarlig modstander på grus. Til odds 6 er han dog stadig at regne som en ret stor outsider i forhold til Kongen.

Novak Djokovic

Forrige års vinder, Novak Djokovic, er netop fyldt 31 ved turneringsstart, men han er stadig en af sin generations allerbedste tennisspillere, og hos bet365 er han placeret som tredjefavorit i turneringen til odds 11. Det kan lyde som høje odds på en mand, der senest tog titlen forrige år, så for de, der kan lide en solid tilbagebetaling er det måske et spil på ”Djoko”, man skal overveje?

Han har dog i hele sin flotte karriere kun vundet turneringen en eneste gang, og til sammenligning har han vundet Australian Open seks gange og Wimbledon tre gange. Herudover må det indregnes som en faktor, at Djokovic har været hårdt ramt af skader det seneste par år, og så sent som i januar blev han opereret i den albue, der har voldt ham så mange problemer. Forinden nåede han dog at slå Dominic Thiem, så hvis han er alle sine kvaler kvit og genoptræningen er gået som håbet, så er gamle Djokovic altid et spil værd.

Stan Wawrinka

Også en anden grusbanespecialist, Stan Wawrinka, er blandt favoritterne til at gå hele vejen, men til odds 21 skal der både held og talent til (samt selvfølgelig at håbe på, at man undgår Nadal helt hen til finalen). På Samme måde som med Thiem er Wawrinka en baglinje-general, som er begavet med en torden af en serv og en ekstremt hård baghånd.

Schweiziske ”Stan”, som han bare kaldes har vundet 3 ud af de fire Grand Slam, men hans sejr i French Open ligger tilbage i 2015, og i en alder af 33 er han nok ved at være nået for langt ned af bakke til endnu engang at kunne gå hele vejen. Sidste år gik han dog hele vejen til finalen, og han er notorisk en ”big-game-performer”, så hvem ved, om han kan hive en sidste pose esser ud af ærmet?

Se French Open Odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

WTA optakt: Halep jagter første Grand Slam på Roland Garros

Simona Halep jubler over en vunden bold (foto: shutterstock.com)

Hos kvinderne er der mere jævnbyrdighed at spore, selvom den nuværende verdens-etter, Simona Halep, er favorit til at hjemtage titlen til Rumænien.

Halep, der er i glimrende form, har været i finalen i Franch Open to gange før, i 2014 samt i 2017, men begge gange er det blevet til nederlag, henholdsvis til Maria Sharapova samt Jeļena Ostapenko. Imod sidstnævnte var hun ellers foran 3-0 i andet sæt efter at have vundet første, men tabte alligevel i tre sæt.

Halep, der også var så venlig at tabe til vores egen Caroline Wozniacki i finalen af Australian Open i år, har dermed aldrig vundet en finale i en Grand Slam-turnering, men hvis du tror, at det ændrer sig i denne ombæring, så kan du få odds 6,50 på det hos bet365.

Caroline Wozniacki

Netop Wozniacki stiller også op til French Open, men da grus ikke ligefrem er danskerens favoritunderlag, så hører hun ikke til blandt favoritterne. Faktisk står hun helt oppe i odds 17,00, men her skal det bemærkes, at Wozzy også har en ganske elendig statistik i forhold til French Open.

Den nuværende verdens-toer er således aldrig nået længere end en kvartfinale i henholdsvis 2010 og 2017, men måske hun har lært nogle tricks siden sidst? Hun spiller i hvert fald bedre end hun nogensinde har gjort før, hvilket hendes triumf i Australian Open også vidnede om. I sidste ende er underlaget dog nok for svært for hende.

Serena Williams

Det aldrende tennis-ikon Serena Williams er still going strong, og hun er erklæret næstfavorit hos bet365 til odds 8,00, hvilket hendes anden-seedning i turneringen da også harmonerer godt med. Men er Serena stadig på et niveau, hvor hun kan dominere modstanderen, som hun har gjort det i 20 år? Og har hun stadig sulten, efter hun er blevet mor, som de fleste troede betød afslutningen på hendes karriere?

Williams fylder 37 år senere på året, og hun har ikke været helt på toppen efter hun er kommet tilbage fra sin graviditet, så om hun kan gå hele vejen i en turnering som French Open er tvivlsomt. Hendes voldsomme fysik er dog stadig på et niveau over de fleste andre, kvindelige tennisspillere, og rutine kan selvsagt føre en langt, især når udgangspunktet var så overlegent.

Garbine Muguruza

Et andet, godt bud på en vinder i French Open for damer er den tidligere verdens-etter, spanske Garbiñe Muguruza, der også vandt turneringen i 2016 – i øvrigt med en finalesejr over netop Serena Williams.

Sidste år røg hun ud af turneringen imod hjemmebanefavoritten Kristina Mladenovic i fjerde runde, men her skal det bemærkes, at hun var oppe imod et særdeles fjendtligt hjemmepublikum og derfor led under svært usportslig adfærd under hele kampen, hvilket da også fik hende til grædende at måtte afbryde det efterfølgende pressemøde.

En sejr til Muguruza til odds 9 kan være et godt bud til en turnering, hvor feltet af favoritter står meget lige.

 

Bag om French Open 2018: Lodtrækning og kvalifikation

Der er naturligvis flere mulige bud på en potentiel vinder af WTA-turneringen i år, og uanset hvem du tror på, kan du finde de altid opdaterede odds på French Opens vindere hos bookmakeren bet365.

Læs mere om French Opens historie og vindere gennem tiderne her, eller gå på opdagelse i de mange odds på turneringen hos bet365, hvor der vil være odds på kampene i årets Roland Garros Grand Slam, så snart lodtrækningen til kvalifikationskampene finder sted d. 24. maj 2018.

D. 25. maj begynder kvalifikationen til French Open 2018, og d. 27. maj starter turneringen for alvor med 1. runde-kampene i både herre- og damesingle.

Se French Open Odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne