Rangers FC fans

15. august 2022

16/8: Spilforslag til Bodø/Glimt vs Dinamo Zagreb og Rangers FC vs PSV

Programmet for tirsdag d. 16/8 byder på kampe i Champions League-kvalifikationen, hvor vi er inde i den afgørende fase. Læs med herunder, hvor vi bringer dig optakt og spilforslag til dagens kampe i CL-kvalifikationen tirsdag d. 16. august. 

Champions League kvalifikationen går ind i sin afgørende fase, når der i midtugen spilles den første af to kampe i play-off runden, også kendt som 4. og sidste runde inden det forjættede gruppespil, hvor de kvalificerede klubber kan se frem til en millionindsprøjtning. 

Tirsdag d. 16/8 byder på tre kampe fra kvalifikationen med bl.a. dansk deltagelse i form af København vs. Trabzonspor, som du kan læse meget mere om i vores separate optakt til opgøret her på siden. 

I denne artikel zoomer vi nærmere ind på de to andre kampe på tirsdagens program. Her venter et møde mellem de norske mestre fra Bodø/Glimt og kroatiske Dinamo Zagreb, mens der på Ibrox Stadium spilles en spændende kamp mellem Rangers og PSV Eindhoven. 

Læs med herunder, hvor vi zoomer ind på tirsdagens program fra Champions League og bringer spilforslag til dagens kampe. 

Spil hos bet365*

 

Bodø/Glimt vs Dinamo Zagreb spilforslag 

Livestream: TV3 Max / ViaPlay 

Bodø/Glimt er et af de hotteste navne på den europæiske scene i denne periode, hvor det norske mandskab scorer mål på stribebånd. Ikke færre end 32 gange er Kjetil Knutsens tropper kommet på tavlen i de seneste syv kampe - et snit på 4,57 mål pr kamp. 

Tirsdag aften står man overfor en af klubbens vigtigste kampe nogensinde, når man møder Dinamo Zagreb på kunstgræsset oppe i det nordlige Norge. Efter at have slået bløde modstandere i form af Klaksvik, Linfield og Zalgiris på deres vej til play-off runden, venter der nu den første alvorlige modstander for de norske mestre. Dinamo Zagreb kommer som forsvarende kroatiske mestre og har i modsætning til hjemmeholdet bunkevis af erfaring fra Champions League.

Bodø/Glimt har solgt flere af de største profiler fra sidste sæson, men klubben har alligevel formået at blive ved med at score et hav af mål. Man har bl.a. sagt farvel til Boniface og Botheim i angrebet, men andre spillere som Amahl Pellegrino har taget over og derfor må man ikke afskrive dem i kampen om at gå videre til klubbens første Champions League gruppespil. Samtidig har man som seneste skud på stammen hentet Albert Grønbæk fra AGF for et rekordstor beløb, der menes at overstige 20 millioner. Den danske midtbanespiller kan få debut for Bodø/Glimt tirsdag aften, hvor han er i truppen.  

Bodø/Glimt har spillet 4/6 kampe over linjen på 2,5 mål i kvalifikationen. Hjemme på Aspmyra Stadion hedder statistikken 3/3 med en målscore på 16-0. Selvom man står overfor en modstander af en helt anden kaliber, så har vi svært ved at se andet end mange mål. Dinamo Zagreb har spillet 3/4 kampe over linjen i kvalifikationen indtil videre, og har for sæsonen 7/9 kampe over linjen, 

Vi forsøger os derfor med et spilforslag på over 2,5 mål til odds 1,75 hos bet365. 

Spil hos bet365*

 

Rangers vs PSV Eindhoven spilforslag

Livestream: TV3 Sport / ViaPlay

Længere vestpå spilles der også fodbold tirsdag aften, når Rangers og PSV Eindhoven mødes i en direkte duel om at spille sig i Champions League. En turnering som ingen af de to hold var en del af i sidste sæson, hvor både Rangers og PSV var at finde i Europa League kvalifikationen, hvor førstnævnte gik hele vejen til finalen, inden de måtte se sig slået af Frankfurt. 

Senest Rangers var at finde i Champions League gruppespillet var tilbage i 2010/11. Derfor drømmer man stort i den historiske klub, der er med i kvalifikationen igennem League Path, hvor de slog belgiske Union Saint-Gilloise ud i 3. runde med samlet 3-2 efter at have tabt det første opgør i Belgien med 2-0. 

Nu står man dog overfor en på papiret stærkere modstander i form af PSV. Hollænderne kommer ind til opgøret som ubesejret i deres seneste syv kamp efter bl.a. at have slået Ajax i Super Cuppen. I de seneste fem kampe er man kommet på tavlen ikke færre end 18 gange, hvor man topper Æresdivisionen foran rivalerne fra Ajax. 

Gæsterne har den gamle kendinge Ruud van Nistelrooy på trænerbænken, efter han er op til denne sæson blev rykket op fra Jong PSV. Den tidligere Manchester United angriber kan spille PSV i Champions League for første gang siden 2018/19 sæsonen, hvis de kan spille sig forbi Rangers. På papiret er der gode chancer for det kan blive tilfældet. I hvert fald er gæsterne favoritter over to kampe ifølge bookmakerne, hvor der inden første kamp er odds 2.50 på Rangers til at gå videre, mens oddset ditto er på 1.50 hos PSV.

Ibrox Stadium er altid et svært at spille - spørg bare spillerne fra Union Saint-Gilloise, der havde en lang aften på dette græstæppe forrige uge, hvor de måtte rejse hjem med et 3-0 nederlag. 

På papiret ligner det et jævnbyrdigt opgør, hvor kampens betydning dog kan spille ind på hvor mange mål vi kommer til at se. Både Rangers og PSV spillede under linjen på 2,5 mål i deres første kamp seneste runde og vi spår også gode chancer for at vi skal hen til kamp nummer to, før det for alvor kan blive underholdene. 

Derfor forsøger vi os med et spilforslag på under 2,5 mål til odds 1.95 hos bet365. Spillet kan findes under Asian markederne til opgøret. 

Spil hos bet365*