Web
Analytics

7. november 2018

BATE Borisov – Chelsea oddsforslag: Målfattig kamp på Borisov Arena

Se BATE Borisov - Chelsea odds, spilforslag og statistik i denne optakt til Europa League Gruppe L kampen torsdag d. 10. november kl. 18.55. Chelsea fører gruppen med maksimum point efter tre kampe, mens hjemmeholdet står noteret for 3 point. Læs med her for spilforslag til gode odds på BATE Borisov vs Chelsea.

[enetPulse_render_details_header id="2877421"]
[enetPulse_render_details_odds id="2877421"]

Spilforslag til Bate Borisov – Chelsea

I vores spilforslag til opøgret mellem BATE Borisov og Chelsea har vi kigget nærmere på over/under markedet. Her tror vi på gode chancer for at der kan falde få scoringer i opgøret.

Vi så med Liverpools opgør tirsdag aften, at det ikke er nemt for engelske mandskaber, at spille kampe i østeuropa. Der venter spillerne en lang rejse, og med et stramt kampprogram med mindst 2 kampe i ugen, kan det for nogen spillere godt være svært at sætte sig 100% op til en kamp som denne.

Chelsea er store favoritter, men det virker sandsynligt, at Chelseas manager Maurizio Sarri sparer et par af de spillere, som har fået meget spilletid den seneste tid. Chelsea er så godt som videre, og har i weekenden et vigtigt opgør mod Everton hjemme på Stamford Bridge.

Derfor satser vi også på en målfattig kamp, hvor Chelsea højest sandsynligt vil forsøge og lukke kampen hurtigst muligt. Under 2,5 mål kan spilles til odds 2.10 hos Betfair. Det finder vi for højt, og derfor bliver det vores spilforslag til BATE Borisov – Chelsea kampen. Vælg mellem to forskellige Betfair bonusser her.

Se Dagens Spilforslag >

Spil hos Betfair >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt

Optakt: Bate Borisov – Chelsea

Chelsea er store favoritter til at gå videre i Gruppe L i Europa League (foto: shutterstock.com)

Chelsea er så godt som sikre på at videre i Gruppe L, hvor holdet står noteret for maksimumpoint efter 3 spillerunder. Derfor vil en sejr i Hvidrusland også med garanti sikre en plads videre til knock-out fasen for Sarri og hans mandskab. Chelsea har set godt kørende ud i denne sæson, også i Premier League. Her er mandskabet på en 2. plads og er fortsat ubesejret efter 11 kampe.

BATE Borisov på den anden side, har stadig meget at spille for, da holdet sammen med PAOK og Mol Vidi alle står noteret for 3 point. Derfor er mulighederne stadig åbne for at BATE Borisov kan spille sig videre til en historisk knock out fase.

I den hjemlige liga har BATE Borisov allerede sikret mesterskabet. Modsat mange andre europæiske ligaer, spiller man i Hvidrusland efter kalenderåret, som betyder at sæsonen snart er færdig. Derfor kan holdet også tillade sig at have fuld fokus på Europa League. Om det er nok til point mod Chelsea er tvivlsomt, men man kan ikke afvise at kampen bliver tættere end oddsene lige antyder.

Hos hjemmeholdet må man se bort fra Vladislav Malkevich og Vladislav Mukhamedov, der sidder ude med skader. Hos gæsterne mangler Van Ginkel og Giroud til opgøret. Husk dog at tjekke Chelseas startopstilling inden opgøret, da vi forventer at der bliver sparet nogle profiler hos gæsterne. 

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt