Bundesliga starter igen denne weekend: Læs stor optakt til forårssæsonen

18. september 2015

Bundesligaen fyldt med underholdning

Vanen tro byder den tyske Bundesliga på en række interessante kampe i denne spillerunde. Læs optakt til Bundesligaen her.

Vi har valgt at sætte fokus på tre af de mest spændende kampe, hvor der især venter oprykkerne fra Darmstadt en noget nær umulig mission mod Bayern München.

 

Darmstadt vs Bayern München: David mod Goliat

Oprykkerne fra Darmstadt har fået en flot start på sæsonen, hvor man efter fire kampe er ubesejret. I sidste weekend leverede holdet et mildest talt overraskende resultat, da de på udebane slog Bayer Leverkusen med 1-0.

I denne weekend bliver det dog en tand sværere, når de forsvarende mestre fra Bayern München venter. Pep Guardiolas mandskab har indtil videre gjort rent bord i ligaen, men ikke uden problemer.

Læs også: Se Bundesliga på livestream

I seneste spillerunde var holdet nede med 0-1 på hjemmebane mod Augsburg indtil to sene mål af Lewandowski og Müller reddede holdet. I midtugen var man så igen i aktion i Champions League, hvor Olympiakos blev besejret med overbevisende 3-0.

Midtugens kamp mod grækerne kan stadigvæk godt sidde i benene på tyskerne, som dog bør vinde komfortabelt over oprykkerne.

Oddset på en ren Bayern-sejr giver pt. odds 1.16 og rummer derfor ikke nogen værdi.
Tror du derimod at Darmstadt leverer den ultimative overraskelse og snupper sejren er der odds 19.00 på bwin.

Bayern bør snuppe sejren, men det bliver ikke nogen målfest.

Spilforslag: Under 3,5 mål – Odds 1.50 hos bwin

 

Wolfsburg vs Hertha Berlin: Svær kamp for Bendtner & Co.

Bendtners Wolfsburg er, efter fire kampe, fortsat ubesejret i Bundesligaen, hvor man blandt andet har besejret Schalke med hele 3-0.

Også i Champions League er holdet kommet godt fra start med en hjemmesejr over CSKA Mosvka i midtugen.
Så det er et hold fyldt med selvtillid, der lørdag eftermiddag tager imod hovedstadsklubben Hertha Berlin.

Her er hjemmeholdet da også solide favoritter hos bwin til odds 1.50, men man må ikke undervurdere udeholdet der også er kommet pænt fra land i Bundesligaen.

Blot et enkelt point adskiller de to hold i ligaen, og det kan derfor godt blive en tættere kamp end oddsene antyder.
Da de to hold tørnede sammen i sidste sæson blev det til en sejr til hver, og der kan derfor være god værdi i 2-tallet til odds 6.50 eller X’et til odds 4.33.

Wolfsburg skal selvfølgelig være favoritter, men jeg ser god værdi i udeholdet, som jeg smider mine penge efter.

Spilforslag: X2 – Odds 2.62 hos bwin

 

Dortmund vs Leverkusen: Kan Dortmund fortsætte stimen?

Dortmund har indtil videre været skræmmende i denne sæson, hvor man har fejet al modstand af banen. Holdet har vundet de seneste 14 kampe, og fører derfor også an i Bundesligaen. Samtidig har holdet været yderst målfarlige med 30 mål i de seneste 8 kampe.

Søndag venter dog en hård kamp, når Bayer Leverkusen er modstanderen. Udeholdet skuffede i seneste spillerunde, hvor man tabte til oprykkerne fra Darmstadt, og generelt har holdets sæsonstart været noget svingende med to sejre og to nederlag.

I midtugen tankede holdet dog noget tiltrængt selvtillid, da BATE Borisov blev sendt hjem med en 1-4 lussing i Champions League.

Dortmund er dog alligevel solide favoritter på oddset til odds 1.72, og det virker som et fint spil, når man kigger på holdets formkurve.

Bayer Leverkusen råder dog stadigvæk over adskillige klassespillere, der godt kan spænde ben for Reus & Co. Der er odds 4.50 på 2-tallet, mens et remis belønnes med odds 4.00.

Hjemmeholdet har som sagt været ustyrlige i offensiven, og jeg forventer endnu flere mål i søndagens opgør. Begge hold vil frem på banen, og det bliver en underholdende kamp.

Spilforslag:: Over 2,5 mål – Odds 1.66 hos bwin.