Leverkusen vs Atletico Madrid spilforslag: Spanierne trækker snæver sejr

21. februar 2017

Leverkusen vs Atletico Madrid spilforslag: Spanierne trækker snæver sejr

Bayer Leverkusen går efter den søde hævn tirsdag aften, når de endnu en gang tørner sammen med Atletico Madrid på BayArena i ottendedelsfinalerne. Det var i selvsamme runde at La Liga giganterne ekspederede Leverkusen ud af turneringen forrige år.

Begge hold vandt 1-0 på hjemmebane, da de mødte hinanden tilbage i 2015, men det var Atletico Madrid der trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen. 

 

Leverkusen - Atletico Madrid Optakt

Bayer Leverkusen gik fejlfrit igennem gruppespillet, hvor de formåede at holde sig ubesejret, men derimod blev det også kun til to sejre - en 1-0 sejr over Tottenham på Wembley og en 3-0 sejr på hjemmebane ove Monaco.

Derudover hentede man et uafgjort resultat i mod Spurs og CSKA Moskva på BayArena, hvilket er langt mindre imponerende, mens man er røget ned på ottendepladsen i Bundesligaen, til trods for at ligge på en solid tredjepladsen i den forgangne sæson.

Det har i det hele taget været et turbulent år for Leverkusen. Et af Bayer Leverkusens varemærker de seneste par sæsoner har været deres fremragende hjemmebaneform, som blot er rangeret 11. bedst i Bundesligaen i år.

Det er derfor svært at forestille sig hvordan Roger Schmidts mænd skal afklæde et velorganiseret Atletico Madrid forsvar, til trods for en varm Javier Hernandez, der har scoret fem mål i de seneste fire kampe.

Atletico Madrid gik imponerende hen og vandt deres gruppe, til trods for modstandere som mægtige Bayern München. De vandt fem kampe i træk før de blev slået 1-0 på udebane i mod Bayern, men nederlaget betød ikke det store, da førstepladsen allerede var sikret.

Det var blot det andet mål de havde indkasseret i turneringen. Det første mål sørgede Rostov for, da de blev besejret 2-1. Atletico Madrid ser selvfølgelig ud til at ende indenfor top fire i Spaniens ultra konkurrencedygtige liga, Primera Division.

Atletico Madrid har tabt de seneste tre gange de har besøgt Tyskland, hvor deres historik nu er 5 vundne, 3 uafgjorte og 10 nederlag.

 

Spilforslag

Der har aldrig været nogen dikkedarer om Simeones taktik eller hold, der gang på gang viser sig at være en hårdtarbejdende enhed, hvorfor man måske skulle kigge på Madrid vinder til nul, som på nuværende tidspunkt giver odds 3.70.

Atletico Madrid er aldrig blevet slået ud af ottendedelsfinalerne i Champions League under Diego Simeone og siden de vendte tilbage til turneringen i 2013/2014 sæsonen, har de holdt 25 cleansheets i 42 kampe.

De to hold har mødt hinanden fire gange tidligere, der er endt ud i en sejr til begge mandskaber samt to uafgjorte. Alle fire indbyrdes kampe har resulteret i målfattige opgør, og det er ikke meget der har ændret sig i de to holds taktikker siden sidste møde. Forvent derfor endnu et målfattigt opgør, der formentlig ender under 2.5 mål, som lige nu kan spille til odds 1.57.

Atletico Madrid er så effektive og stærke, at det er utroligt svært at spille i mod dem i mod Bayer Leverkusen, til trods for at de er på udebane. Leverkusen vandt 1-0 for to år siden, men det var et andet hold dengang, og i denne sæson ser det ud til at de er gået et niveau ned. Under 2.5 mål ser god ud her, men da den i forvejen er spillet relativt langt ned, forsøger vi os med Atletico Madrid vinder til nul.

Spilforslag: Atletico Madrid vinder til nul til odds 3.70 hos betfair

Kampstart: 21. februar kl. 20.45 – se den på TV3 Sport 1 & Viaplay