Horsens vs FC København odds: - FCK på hård opgave i det jyske

20. februar 2017

OB - Randers spilforslag: - Ringe målhøst i Odense

Sidste Superliga-kamp i 22. runde står imellem OB og Randers - Vejret er sløjt, og offensiverne det samme hos begge hold, og det ses på vores spilforslag. Læs vores optakt til kampen her!

OB - Randers Optakt

Første spillerunde i Superligaen efter vinterpausen slutter vi i Odense, hvor det hårdt kæmpende hjemmehold får besøg af et Randers-mandskab, der viste gode takter henimod juleferien. De ligger da også flot placeret på en femteplads 14 point foran fynboerne på sidstepladsen, som de dog deler med Viborg.

OB har ikke handlet ind i desperation i vinterpausen, selvom de miste Superligaens vel nok mest løbestærke spiller i El Makrini, der tog tilbage til Holland. I stedet har de hentet to Esbjergspillere i Casper Nielsen og Ryan Johnston Laursen. Sidtnævnte er skadet til dagens kamp, men ellers har Kent Nielsen fuld plade at vælge fra.

Spændende bliver det at se, om fynboerne har fået trænet skudtræning i vinterpausen, for med 16 mål i 24 kampe er de Superligaens klart mindst målfarlige hold, mens defensiven har været nogenlunde godkendt.

Det er bare lidt af en rædselsmodstander, der render ind på EWII Park, for i de sidste seks, indbyrdes opgør har Randers vundet de fem og spillet den sidste uafgjort. Kronjyderne har altså et godt greb om kronjuvelerne på OB, og som man kan se på odds, er det ikke bookmakernes blik forbi.

En hjemmesejr på den engang så stærke hjemmebane kan således spilles til hele odds 2,80 hos Oddset, mens tre point til gæsterne giver odds 2,65 samme sted.

Randers har mistet deres målkonge, Mikael Ishak, og Marko Mitrovic er også blevet sendt på andet græs i Sønderjylland, så der skal nok finde noget tilpasning sted i det offensive spil. Nyindkøbet, serbiske Nikola Djurdjic, er endnu ikke med i truppen.

Samtidig tabte Randers som bekendt de sidste fire kampe før nytår i Superligaen, så man må håbe for dem, at de ikke har taget den dårlige selvtillid med ind i det nye år.

Spilforslag OB - Randers

OB har som bekendt haft store problemer foran mål, men træner Kent Nielsen har efter egen påstand arbejdet en del på den side af sagen. Det har man bare ikke kunnet se i de fem træningskampe, der alle er endt uden sejr – senest med et 2-3 nederlag til Køge, hvor man dog i det mindste lavede et par mål. I de fire andre havde man kun lavet et enkelt.

Tendensen fra efteråret ser altså ud til at fortsætte, og koblet med den nye Randers-offensiv og et noget trist, vådt og blæsende vejr, så hælder vi til, at det bliver en målfattig affære i Odense.

Det er dog svært at finde større værdi på det spil, der højest findes til odds 1,66 hos betfair.

Vi vælger derfor at prøve spillet på, at begge hold ikke scorer i kampen. Vi tror ikke rigtig på, at Obs offensiv er blevet bedre, og samtidig er Randers også et dygtigt defensivt hold. Og selvom f.eks. Esbjerg kom blæsende ud fra vinterpausen, så tror vi nærmere, at de frem for alt ikke vil tabe.

Samtidig kan Randers også godt tåle et point, og OB-defensiven er hård kost på en vintertung bane, hvor fysikken bliver vigtigst. Det er set til odds 1,90.

Spilforslag: Begge hold scorer: Nej - til odds 1,90

Kampstart: 20/2 kl. 19.00 på TV3 Sport 1