Manchester City vs Chelsea FC

14. august 2015

Premier Leagues guldfavoritter tørner sammen

Der venter et brag af en fodboldkamp, når José Mourinhos mesterhold tager imod sidste sæsons nummer to.

I sidste sæson var Chelsea suveræne i Premier League, som man førte stort set hele vejen igennem.
Fundamentet for holdets flotte sæson blev allerede lagt i de første kampe, hvor man hentede imponerende 22 point ud af 24 mulige.

Der var derfor store forventninger til holdet, inden sidste weekends premierekamp på hjemmebane mod Swansea. Her overraskede 'The Swans' dog med flot offensivt spil, og gæsterne var i flere omgange tæt på at snuppe alle tre point.

Samtidig måtte mestrene vinke farvel til det klare førstevalg på målmandsposten, Thibaut Courtois, der fik marchordre af dommer Michael Oliver efter knap en times spil.

Mourinhos mandskab slap dog fra kampen med 2-2 og en dårlig start på den nye sæson.

Yaya Touré viste vejen mod West Brom

Mens Chelsea fik en skuffende start på Premier League sæsonen var der derimod sprudlende spil hos søndagens modstander fra Manchester City.

Anført af den ivorianske midtbaneprofil, Yaya Touré, blev West Bromwich nedlagt med 3-0, og holdet havde dermed sikret sig den ultimative start på Premier League.

På søndag venter dog væsentligt stærkere modstand, når Chelsea kommer på besøg. Sidste sæsons indbyrdes opgør mellem de to klubber endte begge 1-1, men til weekendens kamp er Manchester City klar favorit.

Hos Danske Spil kan du få odds 2.10 for en hjemmesejr, mens endnu et remis belønnes med odds 3.50.

Lykkes det derimod for Hazard & co. at snuppe alle tre point kan du hente odds 3.75 hos samme bookmaker.

Tager vi et kig på de seneste indbyrdes opgør kan vi se, at fire af de seneste fem kampe er endt under 2,5 mål. Bookmakerne vurderer da også, at det bliver en målfattig kamp, og der er derfor odds 1.80 for under 2,5 mål, mens du får odds 2.00 hvis du satser på en målfest og over 2,5 mål.

Seneste indbyrdes opgør:

Chelsea - Manchester City 1-1
Manchester City - Chelsea 1-1
Manchester City - Chelsea 2-0
Manchester City - Chelsea 0-1
Chelsea - Manchester City 2-1

Spilforslag

Det er sjældent, at man kan få odds 3.75 på en Chelsea-sejr, og især med José Mourinho ved roret.

Den karismatiske portugiser ved om nogen, hvordan man hiver et resultat hjem på en svær udebane. Hans taktik er hadet af mange fordi den fokuserer på en stærk defensiv, men den virker som regel.

I sidste sæson tabte Chelsea ikke en eneste gang til de nærmeste konkurrenter (City, Arsenal og United), og selvom man må se bort fra Thibaut Courtois i målet så er oddset på udeholdet meget fristende.

Hovedstadsklubben fik langt fra den bedste start på sæsonen, men man skal heller ikke male fanden på væggen.

Chelsea og Mourinho plejer at præstere i disse kampe og jeg ser god værdi i et spil på udeholdet. Det kunne dog godt ligne Mourinho at stille sig tilfreds med uafgjort, og jeg vælger derfor at gardere mig.

Spil derfor: Asian handicap +0.5 på Chelsea til odds 1.85 hos Oddset

Forventet startopstillinger:

Manchester City (4-2-3-1): Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, Silva, Sterling - Agüero

Chelsea (4-2-3-1): Begovic - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matic - Willian, Fabrégas, Hazard - Costa.