Robert Skov odds: Superliga topscorer og hvor mange sæsonmål laver han?

2. januar 2019

Robert Skov odds: Superliga topscorer og hvor mange sæsonmål laver han?

Robert Skov fører Superligaens topscorerliste ved nytår med hele 5 scoringer ned til Brøndbys Kamil Wilczek. Nu er der special-odds på Robert Skov som Superliga topscorer, og hvor Over/Under-linjer på samlet antal mål af Robert Skov i sæsonen.

Superligaen står stille til d. 8. februar, hvor der igen spilles bold i den bedste danske fodboldrække. FCK kan overvintre på 1. pladsen med tre point flere end FCM, og særligt en mand i FCK-truppen har gjort sig ekstra bemærket i efteråret. Der tales naturligvis om Robert Skov.

I snit har Robert Skov scoret et mål pr. 85 spilleminutter i Superligaen i år*, og har en måltotal på hele 18 scoringer ved juletid. Det er fem bedre end ærkerivalernes Kamil Wilczek i Brøndby, og seks bedre end klubkammeraten Dame N'Doye på de efterfølgende pladser.

Danske Spils Oddset har nu lavet en række specielle vinderodds på Robert Skov, som dog forudsætter at Skov spiller mindst én Superliga-kamp for FCK i foråret. Sælges han i vinterens transfervindue, vil væddemålene blive annulleret.

Se Robert Skov odds >>

+18 | Henvisningslink

Robert Skov Odds hos Danske Spils Oddset


Der er odds 1.20 på at Robert Skov bliver topscorer i Superligaen i år, og odds 4.00 på, at han ikke gør. Kamil Wilczek (13 mål), Dame N'Doye (12 mål), Paul Onuachu (11 mål) og Andreas Skov Olsen (11 mål) har alle rundet to cifre i måltotalen, men haler alligevel et stykke efter Robert Skov. Det er dog ikke utænkeligt, at gassen går af ballonen hos det unge stjernefrø, og at en af de øvrige topscorer-kandidater får ham overhalet inden sæsonen er omme.

Hvor mange sæsonmål scorer Robert Skov?

Tror man at Robert Skov fortsætter bombardementet af Superligaens målmænd, kan man overveje at spille på Over/Under målmarkederne for FCK-spilleren hos Oddset. Skov har altså banket 18 kasser ind, og tror man han kan lave mindst 7 flere, og runde 25 Superliga-scoringer i 2018/19, kan man få odds 1.72 på Over 24,5 mål hos Oddset. Tror man på Over 26,5 er der odds 2.70, mens der er odds 5.50 på Over 28,5 mål (altså mindst 29 mål i sæsonen). Herudover er der mulighed for at spille på mindst ét Robert Skov hattrick i foråret 2019 i Superligaen til odds 7.00.

Tror man ikke at Robert Skov får samme tur i den, som i efteråret, er det bestemt værd at overveje Under 24,5 mål til odds 2.00. Det vil kræve yderligere 7 mål at nå derop, og det er bestemt ikke nogen selvfølgelig, at Robert Skov-showet fortsætter efter vinterpausen.

Det er en forudsætning for alle disse odds/vinderspil, at Robert Skov spiller mindst én Superliga kamp i foråret 2019.

Se Robert Skov odds >>

+18 | Henvisningslink

* 1531 spilleminutter i 20 kampe. Kilde: Transfermarkt.com