FCK langt fra chanceløse i Leicester

3. maj 2016

Så meget tabte bookmakerne på Leicester-mesterskab

Mandag blev en dyr aften for mange bookmakere, da Leicester højest overraskende kunne kåres som engelske mestre. Vi har her set på de enkelte bookmakeres lidelser!

Meget er allerede blevet sagt og skrevet om Leicesters utrolige tur mod mesterskabet, og f.eks. NordicBet har allerede udbetalt gevinsten til de af deres kunder, der havde smidt skillinger på et mesterskab til den lille klub fra The Midlands til at vinde Premier League.

Vi har været lidt rundt på nettet og set på, hvor meget de enkelte bookmakers har udbetalt deres kunder efter Leicester mandag aften endelig kunne fejre deres velfortjente mesterskab efter Tottenham smed en 2-0 føring på udebane imod Chelsea.

Så meget tabte bookmakerne på Leicester-mesterskab

Inden man får alt for ondt af de stakkels bookmakere, skal man så lige huske at tænke på, hvor mange der havde spillet på at Chelsea, Arsenal, Manchester City, Manchester United og generelt alle andre end Leicester ville vinde Premier League.

De klarer sig sikkert nok, staklerne.

William Hill: Den engelske bookmakere må i den grad til lommerne og udbetaler omtrent 2,2 millioner pund – Deres odds inden sæsonen på Leicester som mester: 5.000

Skybet: havde hele 128 kunder, der havde spillet på et Leicester-mesterskab - ligeledes til odds 5000 - og måtte punge ud med hele 4,6 millioner pund.

Betfair: Ikke offentliggjort samlet tal, men en enkelt kunde havde satset 100 £ til odds 2000 i oktober. Det vil sige, at han kunne hive 2 millioner danske kroner ud, minus kommission til Betfair.

”Jamie Vardy er ikke den eneste, der har en fest i disse dage, ” fortæller en talsmand fra en af de internationale bookmakere (navn på bookmakeren er fjernet, red.).

”Vi modtog masser af spil på Leicester i begyndelsen af sæsonen, hvor især lokale fans smed en halvtredser på deres hold – Og der er ikke mange, der har benyttet muligheden for at lave et cash-out", siger talsmanden, og oplyser at hele Leicester-miraklet, som han kalder den største overraskelse i sport nogensinde, kommer til at koste selskabet over 3 millioner pund.

Danske Spil: Højeste odds gået hjem på enkeltstående spil

Danske Spil estimerer, at de må udbetale omkring 1,5 millioner kroner til spil på Leicester. Hvor 17 kunder spillede på et mesterskab til dem til mindst odds 1000.

- Det er det højeste odds på et enkeltstående spil, der er gået hjem hos os. Det er historisk overraskende. Og det koster os i første omgang omkring 1,5 millioner kroner, fortæller Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

To kunder havde tiltro til Kasper Schmeichel og Co. allerede inden sæsonstart. De har begge spillet til odds 2.000 for en flad ti-krone. Der lander altså en gevinst på 20.000 kroner til hver. En enkelt Oddset-spiller har satset 500 kroner til odds 1.000 og kan nu se en halv million rulle ind på kontoen.

I alt 17 kunder nåede at spille Leicester til minimum odds 1.000 – i perioden 8. august til 6. november 2015. Den 8. november bliver oddset på Leicester sat til 250.

- Vi vælger at glæde os over, at der kan ske så store overraskelser i moderne fodbold og sender en stor og velfortjent lykønskning af sted til Kasper Schmeichel og hans holdkammerater, slutter Peter Emmike.