Sevilla vs Leicester spilforslag: - The Foxes bliver slagtet i Sevilla

21. februar 2017

Sevilla vs Leicester spilforslag: - The Foxes bliver slagtet i Sevilla

Nedrykningstruede Leicester får kam til deres hår, når det spanske tophold fra Sevilla venter på hjemmebane i Champions League. Englænderne imponerede i gruppespillet, men der er krise i klubben og tirsdagens opgave ser uoverkommelig ud.

 

Sevilla – Leicester Optakt

Mens sidste sæson var som et eventyr af H.C Andersen for Leicester, så har denne sæson mere mindet om et mareridt. Nuvel, det var de færreste, der forventede, at Leicester igen ville spille med om mesterskabet i Premier League, men sommerens transfervindue gav alligevel forhåbninger om en plads i den øverste del af tabellen.

Sådan er det dog langt fra gået for Kasper Schmeichel & Co., der med 13 kampe tilbage blot har et enkelt point ned til Hull under nedrykningsstregen. Den fight, der i sidste sæson kendetegnede holdet, har slet ikke været til stede i Premier League, og de seneste seks ligakampe er alle blevet tabt.

Senest tabte man med 0-2 til bundrivalerne fra Swansea, og sædet må efterhånden være brandvarmt under Claudio Ranieri, der i sidste sæson modtog masser af roser. Tingene kan dog hurtigt vende i fodbold, og det har Leicester i denne sæson været et strålende bevis på.

 

Foxes imponerer i Champions League

Holdets sæson har dog ikke kun været negativ, da man i Champions League har imponeret. I gruppespillet var man oppe mod Club Brügge, FC Porto og danske FC København, og her gik englænderne overbevisende videre som etter.

Her skal man nu op mod spanske Sevilla, der i gruppespillet endte bagved Juventus. Spanierne spillede ganske fint, og under ledelse af Jorge Sampaoli har Sevilla gang i en rigtig flot sæson.

Det er som bekendt blevet til videre avancement i Champions League, og også i ligaen har man præsteret flot. Her ligger man på 3. pladsen med blot tre point op til førerholdet Real Madrid, der dog har spillet to kampe færre. Syv af de seneste ni ligakampe er blevet vundet, og det spanske mandskab er da også favoritter i onsdagens opgør.

Her belønnes en hjemmesejr med odds 1.40, mens man får odds 9.00, hvis Leicester overraskende snupper sejren. Englænderne vil formentlig også være tilfredse med uafgjort, og det kan du spille til odds 5.00.

 

Spilforslag til kampen

Kan slagne Leicester mon overraske i Spanien og fortsætte deres gode form i Champions League? Det tvivler vi meget på.

De kvaliteter der i sidste sæson førte holdet til mesterskabet er der ikke i år, og profiler som Mahrez og Vardy har været forfærdeligt spillende i denne sæson. Englænderne imponerede i gruppespillet, men eventyret bør slutte mod formstærke Sevilla.

Spanierne har været godt spillende i år, og vi ser fin værdi i en sikker sejr til hjemmeholdet. Samtidig må Leicester se bort fra både Slimani og Ulloa i angrebet, hvilket naturligvis er en svækkelse af englændernes offensiv.

Spilforslag: Sevilla -1,5 til odds 2.12 hos Unibet
Kampstart: 22/2 kl. 20.45 – Se den på TV3+