Sprudlende Manchester City smasker Sunderland

4. marts 2017

Sprudlende Manchester City smasker Sunderland

Det er top mod bund, når nedrykningstruede Sunderland tager imod formstærke Manchester City. Udeholdet imponerede senest i FA Cuppen, og de bør også snuppe en sikker sejr på Stadium of Light.

 

Sunderland – Manchester City Optakt

Topstriden i Premier League er i år yderst tæt, og flere hold kæmper hårdt om en placering i top 4. Et af disse mandskaber er Manchester City, og med 13 kampe igen er Pep Guardiolas mandskab i en ganske favorabel position.

De lyseblå fra Manchester har vundet de seneste tre ligakampe, mens det også er blevet til succes i både FA Cuppen og Champions League. Senest udraderede man Huddersfield med 5-1 i FA Cuppen, og der er da også gode muligheder for en sejr til udeholdet i søndagens opgør.

Her skal man op mod Sunderland, der ligger sidst i tabellen. David Moyes’ mandskab har seks point op til Crystal Palace over stregen, der dog har spillet en kamp mere.

The Black Cats har i flere sæsoner flirtet kraftigt med nedrykningsstregen, og det kræver en stærk slutspurt, hvis holdet ikke skal rykke ned i år. Formkurven peger dog ikke just i Sunderlands retning, da man blot har hentet en enkelt sejr i de seneste ni ligakampe, hvor det samtidig er blevet til seks nederlag.

I sidste weekend tabte man med 0-2 til Everton, og i seneste hjemmekamp tabte man med hele 0-4 til Southampton.

Der venter derfor Sunderland en yderst hård opgave, når Manchester City kommer på besøg. Udeholdet må fortsat undvære Gabriel Jesus, men i hans fravær har Sergio Agüero taget flot over, og angriberens præstation mod Huddersfield var uovertruffen.

Pep Guardiolas mandskab er da også storfavoritter til odds 1.30, mens en overraskende sejr til Sunderland belønnes med odds 11.00.

David Moyes’ mandskab har i 2017 både snuppet point fra Tottenham og Liverpool, og skulle de igen hive et point hjem, får du odds 6.00.

 

Spilforslag til kampen

Manchester City har vundet de seneste seks indbyrdes opgør, og der er ikke meget, der taler for point til hjemmeholdet i søndagens sene opgør. Sergio Agüero & Co. har i den seneste tid sprudlet, og vi er overbeviste om, at de hiver en sikker sejr hjem på Stadium of Light.

Oddset er ikke prangende, men det ligner et stensikkert spil.

Spilforslag: Manchester City -1,5 til odds 1.80

Kampstart: 5/3 kl. 17.00 – Se den på TV3 Sport 2