26. februar 2017

Viborg vs AGF: - Jysk bundbrag ender uden vinder

Der venter et neglebidende spændende opgør, når de to bundhold Viborg og AGF mandag tørner sammen. Begge hold skal formentlig ud i nedrykningskampe i slutspillet, men der står fortsat vigtige point på spil, og det ligner et jævnbyrdig kamp i Viborg.

 

Viborg – AGF Optakt

Viborg var i seneste Superliga-runde på en hård opgave mod FC Midtjylland, der i store perioder dominerede kampen. De midtjyske ulve kunne dog ikke finde vej til målet, og midtjydernes pres blev aftaget en smule, da midtbanespilleren Tim Sparv fik marchordre efter en times spil.

Kampen endte uden mål, og viborgenserne fik dermed en fin start efter den lange vinterpause. Det ene point ændrede dog ikke det store for klubbens placering i tabellen, hvor man fortsat ligger sidst.

Den står derfor formentlig på nedrykningskampe for Viborg efter grundspillet, men selvom det efterhånden ligger fast, så er der stadigvæk meget på spil for hjemmeholdet, da holdene som bekendt tager pointene fra grundspillet med over i nedrykningskampene.

 

AGF kan se frem til nedrykningskampene

En anden klub der formentlig skal spille nedrykningskampe, er mandagens modstander fra AGF. Århusianerne led en hård skæbne i åbningskampen mod AaB, der til allersidst snuppede sejren for snuden af Glen Riddersholms drenge.

Med fire kampe tilbage har AGF nu syv point op til SønderjyskE på 6. pladsen, og drømmen om mesterskabsslutspillet er så godt som væk.

Mandagens opgør har stor betydning for begge hold, da Viborg med en sejr vil mindske afstanden til AGF med blot to point, mens en sejr til udeholdet vil give dem lidt luft og vigtige point til nedrykningskampene.

Århusianerne må dog se bort fra både Mikkel Rask, Niklas Backman og Daniel A. Pedersen, mens også midtbaneprofilen Martin Spelmann er ude med karantæne.

Hjemmeholdet har ingen nye skader, og bookmakerne har da også Viborg som smalle favoritter. En sejr til Johnny Mølbys mandskab belønnes med odds 2.50, mens du får odds 2.88, hvis AGF snupper sejren.

Viborgs to seneste hjemmekampe er endt uden vinder, og skulle det resultat gentage sig får du odds 3.20.

 

Spilforslag til kampen

Det tegner til at blive et tæt opgør, hvor ingen af holdene har råd til at tabe. Vi kan derfor forvente en forsigtig start, hvor der ikke vil blive satset meget. Et hurtigt mål kan naturligvis åbne op for kampen, men vi satser på, at kampen ender uden vinder.

AGF har fravær i defensiven, hvilket kan give Viborg muligheder, og hjemmeholdet vil formentlig sætte sig på kampen, men de får ikke held med at hive sejren i land.

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.20 hos Betfair
Kampstart: 27/2 kl. 19 – Se den på TV3 Sport 1