Wolfsburg vs. Bayern München i Tysk Super Cup

1. august 2015

Wolfsburg vs. Bayern München i Tysk Super Cup

Der er lagt op til et tysk brag i aften, når Wolfsburg hjemme på Volkswagen Arena tager imod mægtige Bayern München i den tyske Super Cup.

Sidst de to hold mødtes endte det med en sejr på hele 4-1 til Wolfsburg, det bør derfor være et sultent og revanchelysten Bayern hold der møder op til kamp i aften. Bookmakerne er dog heller ikke skræmt over den seneste kamp, og har Bayern München til forholdsvise store favoritter.

En Bayern sejr, bliver lige nu belønnet med odds 1.83, mens en sejr til hjemmeholdet giver hele odds 4.00. Tror du  kampen ender med forlænget spilletid og altså et uafgjort resultat i ordinær spilletid, er der odds 3.75 på dette hos Unibet.

Det er dog ikke uden grund, at hjemmeholdet møder op til kampen som underdogs. Holdet har således ikke set overbevisende ud i deres testkampe. Senest ved Emirates Cup, hvor det blev til to nederlag mod Villareal og Arsenal. Samtidig mangler holdet flere store profiler som Kevin de Bruyne og Luiz Gustavo, mens spillere som Bas Dost, Ivan Perisic og Aaron Hunt er tvivlsomme.

Bayern sidder ude med folk som Frank Ribery, Holger Badstuber og Jan Kirchoff, men virker til at have en bredere trup, der nemmere kan håndtere et par spillere på skadeslisten end Wolfsburg. Det er derfor med rette i mine øjne, at de er gjort til favoritter i dette opgør.

De har et klart bedre mandskab, og har set bedre ud i de første træningskampe op til Bundesliga-starten i år end Wolfsburg. Man skal dog aldrig skrive Wolfsburg og Lord Bendtner. Tror du Bendtner starter inde og bliver første målscore, er der odds 10 på dette hos Unibet, mens en scoring fra Bendtners side i løbet af kampen giver odds 3.75.

Kick off: 20:30 - Volkswagen Arena, kan ses live på EuroSport 1.