Wolverhampton vs Chelsea: - The Blues stopper Wolves' pokaleventyr

17. februar 2017

Wolverhampton vs Chelsea: - The Blues stopper Wolves' pokaleventyr

Wolverhampton har imponeret i FA Cuppen, hvor man senest sendte Liverpool ud på Anfield, men eventyret bør stoppe på lørdag, når Chelsea kommer på besøg. Vi ser gode muligheder for en sikker sejr til Antonio Contes mandskab.

Wolverhampton – Chelsea Optakt

Det har slet ikke fungeret for Wolverhampton i den næstbedste engelske række, Championship, hvor man efter 31 spillerunder er nede på 18. pladsen. Særligt på hjemmebane har man skuffet med blot fire sejre i 15 kampe.

De seneste tre ligakampe er da også endt med nederlag, og det er derfor et yderst formsvagt hjemmehold, der lørdag skal forsøge at ekspedere Chelsea ud af FA Cuppen. To af de seneste tre nederlag er samtidig kommet mod hold, der alle ligger under Wolves i tabellen.

Nu står den dog på FA Cup, og her har Wolves i denne sæson imponeret. Både Stoke og Liverpool er på udebane blevet sendt ud i sikker stil, og holdet er nu klar til 1/8 finalerne, hvor Premier Leagues førerhold fra Chelsea venter.

Særligt sejren over Liverpool vil stå som et højdepunkt for Wolverhampton og deres fans, da de undertippede gæster i flere perioder var det bedste hold på Anfield. Liverpool leverede samtidig en rædderlig præstation, men det skal ikke tage noget fra Wolves’ flotte triumf.

Nu venter så de blå fra London, der har haft en forrygende sæson. I ligaen er man godt på vej mod mesterskabet, mens man også i FA Cuppen har hentet to sikre sejre.
I sidstnævnte turnering har Antonio Conte ellers smidt reserverne i aktion, men spillere som Michy Batshuayi og Nathaniel Chalobah har grebet chancen og både Peterborough og Brentford er blevet sendt sikkert ud med henholdsvis 4-1 og 4-0.

I holdets seneste kamp måtte hovedstadsklubben nøjes med uafgjort mod Burnley, der på hjemmebane har været forrygende i denne sæson. Chelsea spillede dog en forfærdelig kamp, og efter Robbie Bradys flotte udligning var Chelsea aldrig for alvor tæt på de tre point.

Diego Costa & Co. fører dog fortsat an i Premier League, hvor der er otte point ned til Manchester City. Antonio Conte har inden opgøret meldt ud, at hans mandskab går benhårdt efter at vinde både mesterskabet og FA Cuppen, og vi kan derfor forvente et slagkraftigt udehold.

Italieneren har meldt ud at både David Luiz og Marcos Alonso bliver sparet, men med defensive kræfter som Kurt Zouma og John Terry på bænken bliver det næppe det helt store problem.

 

Spilforslag til kampen

Ikke overraskende er Premier Leagues førerhold da også storfavoritter til at snuppe sejren. En sejr og dermed videre avancement til Chelsea belønnes med odds 1.36. Wolverhampton giver dog ikke op uden kamp, selvom deres færd i turneringen allerede har været en stor succes.

De færreste havde forventet, at Liverpool ville snuble mod Championship-mandskabet, og skulle det samme ske for Chelsea får du odds 9.00. Ender kampen uden vinder kan du hente odds 5.50 hos flere bookmakere.

På trods af FA Cuppens historik med mange overraskelser, så forventer vi, at Wolverhampton må vinke farvel til turneringen. Holdet har overrasket positivt, men mod et sultent udehold bør de komme til kort.

Chelsea leverede senest en dårlig præstation, men vi forventer, at de hurtigt kommer tilbage på hesten og henter en sikker sejr. Selv med flere reserver på banen skal der være klasseforskel, og da Wolves samtidig er dårligt kørende, så ligner det et sikkert avancement for The Blues.

Spilforslag: Chelsea -1,5 til odds 1.99
Kampstart: 18/2 kl. 18.30 – Se den på 6’eren