Web
Analytics

2. april 2019

Wolverhampton – Manchester United odds, statistik og spilforslag

Wolverhampton tager imod Manchester United på Molineux tirsdag d. 2. april kl. 20.45 i 33. spillerunde af Premier League 2018/19. Læs optakt med odds, statistik og spilforslag til Wolves vs Man United her.

Wolves – Manchester United odds
Wolves Uafgjort Manchester United
4.05 3.60 2.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 20:45 – Tirsdag d. 2/4 2019
TV & Stream 3+ / ViaPlay

 

Spilforslag til Wolves – Man United d. 2. april 2019

Der er lagt op til et tæt opgør mellem Wolves og Ole Gunnars Røde Djævle i aften på Molineux. United er favoritter til at snuppe sejren, men det bliver ikke nogen nem kamp for gæsterne.

Wolves er et stærkt hjemmehold, og har kun tabt to af de seneste ni Premier League-kampe. Samtidigt slog Wolves Man United for få uger siden her på banen i FA Cup kvartfinalen, hvor Wolverhampton vandt 2-1 og sendte United på porten. Wolves er nu på 7. pladsen i Premier League og topper derfor midterfeltet, men med 16 point op til Chelsea på 6. pladsen er løbet kørt ift. Europa-placeringerne. Den seneste kamp blev tabt med 2-0 ude mod Burnley, og måske vil gassen gå lidt af ballonen for Wolves i de kommende spillerunder, nu hvor nedrykningsrisikoen synes mikroskopisk med 44 liga-point og langt ned til den famøse streg.

I hvert fald giver det mening at spare lidt på kræfterne her mod United, da Wolves har en vigtig FA Cup semifinale allerede om fem dage – d. 7. april – på Wembley mod Watford. For Premier League oprykkerne er det selvfølgelig sæsonens kamp, og man må spørge sig selv, om Wolves nu også går all in her mod Man United kun fem dage før den vigtige pokalsemifinale.

Vi tror United får sejren med hjem her, fordi gæsterne jagter tre meget vigtige point i kampen om 3. pladsen i Premier League, men også fordi United har hele 8 dage før den næste kamp mod Barcelona i Champions League d. 10. april. Vores spilforslag bliver derfor Man United-sejr til odds 2.00 hos Youbet*.

Spil hos Youbet >

* +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Wolverhampton vs Manchester U statistik

  • Wolverhampton har vundet to af ni Premier League kampe mod Man United (V2-U1-T6). Begge sejre kom på Molineux med 1-0 i 2004 og 2-1 i 2011.
  • Dette er Wolves’ første hjemmekamp mod United i Premier League siden marts 2012. Dengang vandt United med 0-5, og det er stadig Wolves’ største Premier League nederlag i historien.
  • Den omvendte kamp tidligere på sæsonen sluttede 1-1 på Old Trafford d. 22. september. Fred bragte United foran, og Joao Moutinho udlignede for Wolves.
  • Taber Wolves ikke kampen mod United, vil det være første gang siden 1980/81 at Wolves forbliver ubesejret mod Man United i en sæson i den bedste række.
  • Wolves og Man United mødtes også i FA Cup’ens kvartfinale d. 16. marts 2019 på Molineux. Her sejrede Wolves med 2-1 på mål af Raul Jimenez (70.) og Diogo Jota (76.), mens Marcus Rashford reducerede for gæsterne (90+5.).

Spil hos Youbet >

* +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne