Web
Analytics

14. marts 2019

12. etape i Tour de France

Torsdag d. 18. juli byder på 12. etape i Tour de France 2019, som går fra Toulouse til Bagnères-de-Bigorre. Læs om spilforslag og odds til 12. etape i Tour de France her.

Pyrenæerne venter forude for rytterne i på 12. etape af Tour de France, hvor der sættes fra land med en flad start i Toulouse. Senere, efter godt 120 km, venter dog nogle drabelige stigninger ved Col de Peyresourde og Hourquette d’Ancizan, som nok skal anspore de bedste udbrydere i feltet til at gå efter sejren på nedkørslen til Bagnères-de-Bigorre.

12. etape i Tour de France: Toulouse – Bagnères-de-Bigorre

Kilde: letour.fr

Jakob Fuglsang var tæt på at snuppe etapesejren, da Tour de France sidst havde en etape-afslutning i Begnéres-de-Bigorre i 2013. Han tabte dog den afgørende duel mod Daniel Martin om 1. pladsen, da de to ryttere kørte over stregen 29 sekunder foran rytterne i toppen af klasseméntet.

Ruten ind til Bagnéres-de-Bigorre var dengang en del hårdere, end den bliver denne gang, da rytterne skulle over flere stigninger end i 2019-etapen til målstregen i den lille by ved floden Adour i Pyrenæerne. Men det er selvfølgelig stadig en bjergetape i år med point til den prikkede trøje på spil, og TV-seerne hjemme i stuerne kan glæde sig til to voldsomme stigninger ved Col de Peyresourde og Hourquette d’Ancizan, hvor det bliver spændende at se, om Jakob Fuglsang også er med i kampen om etapesejren denne gang.

Særligt Hourquette d’Ancizan bliver en voldsom prøvelse for rytterne i feltet, da det går opad med en stigning på 7.5% i 9.9 kilometer (se grafisk illustration forneden, red.). Herefter venter 30 kilometers nedkørsel ind til Bagnéres-de-Bigorre.

Bonussekunder på 12. etape: 10, 6 og 4 sekunder gives til nr. 1, 2 og 3 på 12. etape af Tour de France 2019.

Se etapeoversigten i Tour de France 2019

Kilde: letour.fr

Spilforslag og odds på 12. etape i Tour de France 2019

Her på Oddsforum.dk dækker vi alle 21 etaper i Tour de France 2019 med spilforslag til odds på kommende etaper i Tour-programmet. I skrivende stund er der endnu måneder til 12. etape i Tour de France køres, og bookmakerne er endnu ikke klar med odds på 12. etape.

Vores spilforslag til 12. etape følger her på siden, når odds på Tour de France-etapen foreligger hos bookmakerne. Indtil da anbefaler vi bet365 som en god Tour de France bookmaker, hvor du under hele etapeløbet finder odds på vinderne af næste etape.

Se Tour odds hos bet365.dk >>

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne