Web
Analytics

22. januar 2019

Spilforslag VM Håndbold Herrer

Her finder du Oddsforums spilforslag til kampene ved VM i Håndbold for Herrer, som spilles i Danmark og Tyskland i januar 2019. Få daglige spilforslag til VM i Herrehåndbold af vores spileksperter, som inspiration til dine VM 2019 odds.

VM i Håndbold for Herrer kommer til at byde på masser af kampe fordelt på de fire indledende grupper, og derefter i de spændende VM semifinaler og medaljekampe. Her på Oddsforum.dk holder vi fokus på de gode VM odds hos bookmakerne, og vores spileksperter opdaterer løbende denne side med daglige spilforslag til kampene ved VM i håndbold 2019.

Se de nyeste aktuelle spilforslag til VM i Herrehåndbold forneden.

Spilforslag til VM i Håndbold 2019

Kamp Spilforslag Bookmaker
Onsdag d. 23/1
15:30
Brasilien
Island
Brasilien vinder:
Odds 1.73
18:00
Norge
Ungarn
Norge -6.5 mål:
Odds 2.45
20:30
Danmark
Sverige
DK vinder med 1-3 mål:
Odds 3.20

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Indeholder Henvisningslinks

VM i Herrehåndbold spilforslag på Oddsforum.dk

Vores VM i Herrehåndbold spilforslag er udarbejdet efter grundig analyse, og i et forsøg på at finde de bedste odds på VM-kampene, men vi kan ikke garantere profit ved at følge alle VM i håndbold 2019 spilforslag på Oddsforum.dk.


Brasilien – Island spilforslag

Kampstart: 15:30 – Onsdag d. 23. januar

Bundkamp i mellemgruppe 1. Brasilien har ved dette VM set overraskende solide ud. Brasserne har taget et par fornemme skalpe. Med sejren over Kroatien som det absolutte højdepunkt. Island hører også til de nationer som kan overraske topnationerne, når de ellers rammer dagen og marginalerne.

Det har dog ikke rigtig kørt for den lille ønation mod nord. Et par rigtige fine præstation er det blevet til, men sejrene mangler og en foreløbig sidste plads i mellemgruppen er en realitet. Brasilien kommer ind til kampen som bookmakernes favorit. Fortjent, de har virket som dem der har ville det mest. Island skal dog ikke undervurderes i en kamp der let kan blive helt lige.

Spilforslag:
Brasilien: Odds 1.73

Spil hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Norge – Ungarn spilforslag

Kampstart: 18:00 – Onsdag d. 23. januar

Nordmændene spiller for en semifinaleplads. De kan dog ikke selv afgøre det. Norge er afhængig af resultatet i mellem Danmark og Sverige senere samme aften. Ungarn skal forsvare deres fjerdeplads i gruppen. Det vil sige at Norge ikke får foræret sejren.

Norge med Sander Sagosen i spidsen var flyvende mod Sverige mandag, og en lignende præstation skal findes frem igen. Norge skal score så mange mål som muligt da det kan blive afgørnede i tilfælde af pointlighed i kampen om semifinalepladserne. Ungarn vil givet spillet meget fysisk og trække tempoet ud af kampen. Norge har dog værktøjerne til at tage sejren over Ungarn og mon ikke det bliver til en norsk sejr i sidste ende?

Spilforslag:
Norge -6.5 mål: Odds 2.45

Spil hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink


Bedste bookmaker til VM i Håndbold 2019?

Der er flere gode bookmakere, som tilbyder odds på VM i Håndbold 2019 for herrer. Vi har valgt Unibet som vores primære bookmaker til spilforslag og odds på VM i herrehåndbold, fordi der her ofte er hurtigt odds ude på de næste kampe, og fordi oddsene generelt ligger i den høje ende hos bookmakeren.

Hos Unibet får man naturligvis også tilbuddet om en velkomstbonus på 1000 DKK, som kan benyttes til at oddse på VM kampene. Dermed kan man  benytte de mange kampe under VM 2019 til at spille hele eller dele af sin bonus fri, efter de gældende regler og vilkår for Unibets bonus. Læs meget mere om bonussen i vores anmeldelse af Unibet, eller på velkomstsiden hos Unibet, når du følger et henvisningslink til bookmakeren her fra siden.

Få bonus hos Unibet >>

* R/v gælder for bonus | +18 | Henvisningslink

De fleste af vores spilforslag til VM i håndbold 2019 vil være fundet hos Unibet, men som nævnt indledningsvist er der masser af odds hos øvrige bookmakere, og det garanteres ikke, at man altid finder de højeste odds på kampene (eller vores spilforslag) hos netop Unibet. Hold øje med VM odds hos flere danske bookmakere, hvis du vil sikre dig det allerhøjeste odds i det danske marked på VM i håndbold.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Spil 200 kr., Få 600 kr. bonus

Danmark håndbold i mål med odds på vinder af VM 2019