Web
Analytics

13. januar 2019

Tottenham – Manchester United tilbud: Få odds 20.00 på United til at slå Spurs

Gør brug af et særligt velkomsttilbud til nye spillere hos Betfair, som forhøjet oddset på Manchester United-sejr på udebane mod Tottenham til odds 20.00. Læs om tilbuddet til kampen søndag d. 13. januar 2019 mellem Tottenham og Manchester United her på Oddsforum.

Få odds 20.00 på United* >>

* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink til Betfair

Kan Man United slå Tottenham på Wembley, og dermed udløse gevinst på Betfairs tilbud om odds 20.00 på United sejren? Tottenhams nye stadion er tidligst klar til indvielse senere på foråret, og derfor spiller Spurs stadig “hjemmekampene” på Wembley, som langtfra har været nogen fæstning for Tottenham. Trods en flot placering i Top 3 i tabellen, har Spurs faktisk tabt 3 ud af 9 hjemmekampe i ligaen i år.

Nu kommer formstærke Man United på besøg søndag d. 13/1 kl. 17.30, og her kan der måske være et nyt hjemmebanenederlag i vente for Spurs. I hvert fald har Ole Gunnar Solskjær vundet sine fem første kampe som United manager. Det er dog sket mod hold fra den nederste halvdel af tabellen, og dette bliver Solskjærs første rigtige styrkeprøve mod et af Premier Leagues tophold.

Betfair Tilbud: Få odds 20.00 på Man United mod Tottenham

Tror man på en United-sejr på Wembley mod Spurs søndag eftermiddag, kan man som ny kunde hos Betfair få odds 20.00 på Manchester United-sejren. TIlbuddet kan aktiveres fra computer, mobil eller tablet, og det er nemt at komme i gang som ny kunde med dette Man United odds-tilbud.

Sådan får du odds 20.00 på United vs Spurs:

  • Opret en ny konto med promokoden ZFBJ6X >>
  • Spil op til 50 kr. til odds 20.00 på Man United til at vinde kampen til det normale odds på 2-tallet (1X2 odds) i Betfairs sportsbook. Lige nu er oddset på United 3.50, og dette odds vil fremgå af din kupon. Oddset forhøjes først til 20.00, når gevinsten skal udbetales i tilfælde af United-sejr
  • Eventuel gevinst fra tilbuddet udbetales delvist kontant og som bonuspenge.
  • Bemærk at spil på United via Betfairs Spillebørs ikke tæller med, som kvalificerende væddemål.

Hvad sker der hvis United vinder?

Hvis United vinder kampen mod Tottenham, udbetales gevinsten i to portioner.

Først modtager du gevinsten kontant fra det normale odds på United (eks. odds 3.50), som blev spillet som kvalificerende væddemål.

Herefter modtager du resten af gevinsten op til odds 20.00 (eks. odds 16.50) som bonuspenge. Har du spillet 50 kr. som kvalificerende væddemål, vil du med dette eksempel vinde 175 kr i kontanter, og yderligere 825 kr i bonuspenge. Bonussen skal spilles igennem én gang til odds 1.50 eller højere indenfor 90 dage.

Få odds 20.00 på United* >>

* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink til Betfair

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen