Web
Analytics

10. januar 2019

VM Håndbold tilbud: Forhøjet odds 5.00 på Danmark mod Chile

Danmark møder Chile torsdag d. 10. januar på åbningsdagen ved VM 2019 i Håndbold. Danmark er kæmpefavoritter, og hos Betfair er man klar med et tilbud om forhøjede odds på Danmark mod Chile.

Hos mange bookmakere er det ikke muligt at spille på Danmark uden handicap i aftenens kamp mod Chile ved VM 2019 i herrehåndbold. Danmark er ganske enkelt enorme favoritter, og det vil være en overraskelse af gigantiske proportioner, hvis ikke Danmark åbner VM med en sejr mod Chile.

Hos bookmakeren Betfair er der odds 1.01 på Danmark, og bookmakeren er nu klar med et tilbud til nye kunder om forhøjede odds 5.00 på dansk sejr mod Chile. Spil 50 kr på Danmark til odds 1.01, og få forhøjet oddset til 5.00, hvis Danmark som forventet vinder kampen. Gevinsten udbetales delvist kontant og som bonus*.

Få odds 5.00 på Danmark >>

* R/v gælder | +18 | Reklamelink

 

Betfair tilbud: Få odds 5.00 på Danmark mod Chile

For at kunne gøre brug af VM 2019 tilbuddet hos Betfair om odds 5.00 på Danmark-sejr mod Chile, skal du først og fremmest være ny kunde hos bookmakeren. Følg blot disse simple trin, og vær med i aften, når det går løs i Chile vs Danmark i åbningskampen på Dag 1 ved VM 2018.

Sådan gør du:

  • Opret konto hos Betfair
    Benyt promokoden ZSAJ60 ved oprettelse af konto. Koden er automatisk inkluderet, når du går til kampagnesiden hos Betfair via et henvisningslink i denne tilbuds-artikel.
  • Spil 50 kr. på Danmark mod Chile
    Du må gerne spille både mindre eller mere end 50 kr. på Danmark, men max. 50 kr. vil kvalificere til forhøjet odds 5.00. Det kvalificerende væddemål skal placeres på Danmark til at vinde kampen mod Chile i Betfairs sportsbook. Her vil kun det normale odds (lige nu 1.01) fremgå af kuponen, men Betfairs system opfanger at du er ny spiller, og booster oddset til 5.00, hvis Danmark vinder mod Chile.
  • Gevinsten udbetales kontant og som bonus
    Vinder Danmark kampen, vinder du først gevinsten fra det normale odds (lige nu 1.01) kontant uden gennemspilskrav. Differencen op til odds 5.00 (i dette eksempel 50 kr x odds 4.99=249 kr.) udbetales som en bonus, som skal gennemspilles én gang til odds 1.50 eller højere indenfor 90 dage.

Få odds 5.00 på Danmark >>

* R/v gælder | +18 | Reklamelink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen