Roma vs Liverpool: Odds og spilforslag til Champions League semifinalen

1. maj 2018

Roma vs Liverpool: Odds og spilforslag til Champions League semifinalen

Liverpool sikrede sig et gyldent udgangspunkt med en 5-2 sejr på Anfield, og nu venter returopgøret på Olimpico i Rom. Se masser af odds på Roma vs Liverpool, som spilles onsdag d. 2. maj kl. 20.45 og vises på 3+.

Liverpool havde romerne langt nede i sækken, men fik ikke helt snørret til, og med to scoringer i kampens slutning fik Roma reduceret fra 5-0 til 5-2, og holder dermed liv i spændingen om udfaldet i Rom.

Roma slog for nyligt Barcelona med netop 3-0 på Olimpico i kvartfinalen, og leder efter en sejr i samme størrelsesorden mod Liverpool. Ser vi på odds på Roma vs Liverpool hos Youbet, er det italienerne som er spinkle favoritter før kick off.

odds 2.55 på Roma eller odds 2.65 på Liverpool, eller spil på krydset til odds 3.95 hos Youbet, som også tilbyder et hav af liveodds og øvrige markeder på Champions League-semifinalen.

Se odds hos Youbet >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Odds og spilforslag til Roma vs Liverpool

Til kampen mellem Roma og Liverpool har vores spilredaktionen fundet følgende odds og spilforslag hos Danmarks nye bookmaker, Youbet.

Anbefalede odds og spilforslag:

  • Roma vinder: odds 2.55
  • Begge Hold Scorer: odds 1.38
  • Edin Dzeko scorer: 1.76

Se flere odds hos Youbet >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

[toggle title="Forklaring på spilforslag" load="hide">

Liverpool har gang i en fantastisk sæson, hvilket dog i høj grad bør tilskrives de brandvarme angribere i front. Defensivt har Liverpool vist sårbarhed i denne sæson, og Roma er et stærkt hjemmehold i god målform, som kan lægge det afgørende pres på Liverpool med et spillevende Olimpico i ryggen.

Roma er i forrygende målform med 14 mål i de seneste seks kampe, og med en brandbarm Edin Dzeko, som scorede to gange i weekenden, i front, kan det hurtigt blive spændende i Rom, hvis Roma får en god start på kampen.

Spørgsmålet er dog om Roma kan holde nullet, som i 3-0 sejren over Barca. En sejr med samme cifre mod Liverpool sender romerne videre i finalen, men Mo Salah og co. bliver også svære at holde fra fadet i 90 minutter.

Vi tror på mål i begge ender, men en hjemmesejr til Roma, og spiller derfor begge hold scorer og Roma-sejr i kampen.

Se flere odds hos Youbet >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

[/toggle]

 

Roma vil skabe overraskelsen på Olimpico

Liverpool havde så godt som afgjort dobbeltopgøret mod Roma med en 5-0 føring i første kamp, men to vigtige udebanemål holder Romas chance for en billet til Champions League finalen i live. I Rom har ingen glemt 3-0 sejren over Barcelona, og selv om det bliver svært at gentage bedriften mod Liverpool, har ingen opgivet chancen endnu.

"Vi så, at Liverpool ikke er lige så stærke i forsvaret, som de er i angrebet. Vi har chancen for at score tre mål på hjemmebane. Hvis du spørger mig, skal vi gå på banen uden frygt, men med stor vilje og masser af mod", sagde Romas Patrick Schick om returopgøret ifølge football-italia.net.

I weekenden slog Roma da også Chievo overbevisende med 4-1 på Olimpico, og konsoliderede dermed pladsen i Serie As top 4. Edin Dzeko scorede to mål i weekendens sejr, og er nu noteret for 16 mål i Serie A samt imponerende syv mål i Champions League i år.

Roma sparede samtidigt folk som Kostas Manolas, Cengiz Under, Alessandro Florenzi og Kevin Strootman i weekendens sejr, og de er altså klar med friske ben. Karsdorp og Defrel sidder over hos Roma.

 

Liverpool uinspirerende i 0-0 kamp mod Stoke

Liverpool varmede op til midtugens Champions League semifinale med en kedelig 0-0'er hjemme mod nedrykningstruede Stoke. Firmino og Salah spillede begge kampen for The Reds, men det hjalp ikke på målscoren i kampen, hvor Liverpool spillerne syntes at have tankerne på onsdagens brag i Rom.

Med på flyet til Rom har Jürgen Klopp bl.a. Sadio Mané, som sad over mod Stoke og var tvivlsom til Roma-kampen, og derudover er også Adam Lallana tilbage i truppen.

Til gengæld må Liverpool undvære Emre Can og Joe Gomez, samt de langtidsskadede Oxlade-Chamberlain og Joel Matip.

Kan Liverpool forsvare 5-2 føringen hjem og kvalificere sig til finalen? Bookmakeren Youbet giver odds 1.05 på Liverpool kvalificerer sig efter 90+ minutter, mens der er odds 71.00 på at Liverpool skal bruge forlænget spilletid til at kvalificere sig.

Tror man derimod på at Roma kvalificerer sig efter 90+ minutter, er der odds 10.00 på Roma, som ligeledes kan spilles i forlænget spilletid til odds 71.00 eller i straffesparkskonkurrence til odds 161.00.

Spil på kampen hos Youbet >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil