Web
Analytics

13. april 2019

Crystal Palace – Manchester City: optakt, odds, statistik og spilforslag

Crystal Palace får fint besøg søndag eftermiddag, når de engelske mestre fra Manchester City lægger vejen forbi Selhurst Park. Læs optakt med statistik, odds og spilforslag til Crystal Palace vs Manchester City her.

Crystal Palace – Manchester City odds
Crystal Palace Uafgjort Manchester City
11.00 6.00 1.30

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 15:05 – Søndag d. 14/4 2019
TV & Stream 6’eren /  ViaPlay

 

Optakt & Spilforslag: Crystal Palace vs Manchester City odds

Crystal Palace var på en svær mission mod Tottenham i sidste weekend, men allerede denne weekend venter en ligeså svær opgave, når de engelske mestre fra Manchester City lægger vejen forbi Selhurst Park. Guradiolas mandskab kæmper en hård kamp med Liverpool omkring førstepladsen i Premier League tabellen. Derfor er det kun 3 point der tæller for gæsterne søndag eftermiddag.

Det er dog samtidig et Manchester City hold, der befinder sig midt mellem to vigtige Champions League kampe. I midtugen tabte de lyseblå med 1-0 til Tottenham, og dermed er der maksimal pres på Manchester City spillerne inden returopgøret onsdag aften. Alene af den grund forventer vi at der godt kan blive rokeret lidt rundt på startopstillingen hos Manchester City.

Netop Crystal Palace leverede sæsonens måske største overraskelse da de tidligere på sæsonen tog til Etihad Stadium og hentede en 3-2 sejr. Et nederlag de ikke har glemt på City, og et nederlag som i sidste ende kan vise sig og blive dyrt,  hvis mesterskabet glipper.

I vores spilforslag til Crystal Palace vs Manchester City går vi hjemmeholdets vej. Manchester City er af bookmakerne gjort til meget store favoritter, og der er heller ingen tvivl om at Guardiolas mandskab er favoritter, når holdene løber ind på Selhurst Park. Ikke desto mindre bør den kommende Champions League kamp ligge i baghovedet, og Crystal Palace har vist de kan drille de fleste hold. Derfor forsøger vi os med Crystal Palace +1,5 til odds 1.96 hos Bet365*. 

Hjemmeholdet er uden Mamadou Sakho, James Tomkins og Max Meyer. Gæsterne må undvære Bernardo Silva og Claudio Bravo.

 

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Crystal Palace – Manchester City statistik

  • I det seneste møde mellem Crystal Palace og Manchester City vandt the Eagles med 3-2 på Etihad Stadium. Jeffrey Schlupp (33′), Andros Townsend (35′) og Luka Milivojevic (51′ straffe) scorede for gæsterne. Ilkay Gündogan (27′) og Kevin De Bruyne (85′) scorede for Manchester City.
  • Crystal Palace kan vinde begge indbyrdes møder mod Manchester City for første gang siden 1972/73 sæsonen.
  • Den eneste klub der har været i stand til at slå Pep Guardiola i begge indbyrdes møder på en sæson var Chelsea i 2016/17. Guardiola har aldrig på noget tidspunkt i sin trænerkarriere (Barcalona, Bayern München og Manchester City) tabt to kampe mod samme modstander på en sæson ellers.
  • Crystal Palace har kun vundet 3 ud af 17 Premier League kampe mod Manchester City (V3-U4-T10).
  • Crystal Palace sluttede en vanvittig Manchester City stime på 18 sejre i træk i sidste sæsn, da Crystal Palace fik 0-0 med fra Selhurst Park.
  • Kun Huddersfield (8) og Fulham (15) har hentet færre point på hjemmebane end Crystal Palace i denne sæson (16).
  • I defensiven ser tingene dog godt ud for the Eagles. Kun Liverpool (17), Manchester City (16) og Chelsea (14) har haft flere clean sheets end Crystal Palace (11) i denne sæson.
  • Manchester City har vundet 8 kampe i træk i Premier League. Kun Liverpool (9) har haft en længere stime med sejre i Premier League denne sæson.
  • I samme periode har Manchester City defensiven været som en ubrydelig mur. 6 clean sheets i de seneste 7 kampe og med kun 1 mål imod sig, er City forsvaret ved at finde sidste sæsons høje niveau.

 

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen