Web
Analytics

8. januar 2018

Odds på Premier League kampene

Se odds på de kommende Premier League kampe her, hvor vi giver dig 1X2-odds fra LeoVegas. Besøg bookmakeren for masser af odds-markeder på Premier League-kampene.

Leder du efter gode odds på Premier League kampene, kan du kigge mod bookmakeren LeoVegas, som har et stort udvalg af markeder på alle kampe i Premier League.

Se odds på Premier League kampene >>

Odds på kommende Premier League kampe:

Tid Kamp 1 X 2
Lørdag d. 13. januar
16.00 Chelsea – Leicester 1.25 6.50 10.50
16.00 Crystal Palace – Burnley 1.95 3.15 4.50
16.00 Huddersfield – West Ham 2.55 3.10 2.95
16.00 Newcastle – Swansea 1.90 3.35 4.40
16.00 Watford – Southampton 2.40 3.30 3.00
16.00 West Brom – Brighton 2.10 3.00 4.25
18.30 Tottenham – Everton 1.25 6.00 12.00
Søndag d. 14. januar
14.30 Bournemouth – Arsenal 5.75 4.15 1.57
17.00 Liverpool – Manchester City 3.05 3.70 2.20
Mandag d. 15. januar
21.00 Manchester United – Stoke City 1.20 7.00 14.00

* Odds er genstand for ændringer. Ovenstående odds er opdateret d. 8/1-18. Besøg LeoVegas.dk for de nyeste odds på kampene.

Se odds på Premier League kampene >>

Masser af Premier League kampodds hos LeoVegas

Premier League er den nationale fodboldliga i verden, som der omsættes flest penge på i løbet af ethvert kalenderår på tværs af alle bookmakere. Vi har valgt at fokusere på LeoVegas’ odds på Premier League-kampene i denne artikel, men der findes naturligvis odds på kampene i ligaen hos alle bookmakere i verden.

Hos LeoVegas finder du et bredt udvalg af odds-markeder både før og under kampene med Live Odds på Premier League-kampene, herunder Handicap-, Over/Under-, Målscorer-, Kort- og Specials-markeder.

Læs mere om de forskellige kampodds på Premier League-kampene hos LeoVegas forneden.

 

Live odds og Cash Out

Enhver bookmaker med respekt for sig selv, tilbyder naturligvis også muligheden for at spille live odds på Premier League kampene. Hos LeoVegas er der masser af markeder tilgængelige på kampene både før og efter kick off, så du kan spille hele vejen til dommerens slutfløjt.

LeoVegas tilbyder også Cash Out på visse singlevæddemål, men det er dog ikke alle væddemål, som pr. definition kan lukkes før tid.

 

Mest Populære

Når du ser på odds på en Premier League kamp hos LeoVegas, vil du først og fremmest blive mødt med et overblik over de mest populære odds-markeder på kampen. Disse dækker selvfølgelig over 1X2-odds, men også markeder som Over/Under på det totale antal mål i kampen.

Et spil på Over 2,5 mål betyder, at der blot skal komme mindst tre mål i kampen, før væddemålet går hjem. Det er ligegyldigt om ét hold scorer alle tre, eller målene fordeles mellem holdene. Derfor er Over/Under målmarkeder generelt populære at oddse på, fordi begge hold her arbejder for at dit væddemål skal gå hjem.

Eksempel på mest populære odds på en Premier League kamp:

Halvleg/Fuldtid

Et andet yndet marked at spille på i fodboldkampe, er Halvleg/Fuldtid. Disse er særligt populære på kampe, hvor man f.eks. har fidus til en sejr til en favorit, men oddset på holdet på 1X2-markedet er lidt for lavt. Tror man, at favoritterne kan bringe sig foran allerede i 1. halvleg, og vinde kampen, får man således et højere odds på favoritter på halvleg/fuldtid-markedet.

Der er for alvor smæk for skillingen med høje odds på Halvleg/Fuldtid, hvis du kan spotte et hold, som fører ved pausen, men alligevel taber kampen.

Hos LeoVegas kan du også spille deciderede halvlegsvæddemål, hvor der er odds på Over/Under mål i halvlegen, resultatet i halvlegen, i hvilke minutintervaller der scores i halvlegen osv.

 

Handicap odds

LeoVegas er også leveringsdygtige i Premier League handicap odds, hvor man kan spille på både de traditionelle handicap odds eller Asian Handicap odds.

Her er der generelt mulighed for at sætte stort set alle tænkelige handicaps på både favoritter og underdogs, og der er generelt flotte odds på handicap-væddemål hos LeoVegas.

 

Hvem får kort og hvor mange?

Ikke alle bookmakere tilbyder kort-markeder på Premier League kampene, men det gør LeoVegas, hvor du f.eks. kan spille på en bred vifte af odds på kort i kampen.

Får hjemmeholdet kort? Gør udeholdet? Hvilke spillere får kort – eller får ikke kort – i kampen? Får en bestemt spiller et rødt kort? Hvilket af holdene får flest kort i kampen?

Mulighederne for at spille på kort i Premier League kampene er uanede hos LeoVegas, og du finder sågar handicap-linjer på kort i kampen, hvor der er rigtigt flotte odds at hente, hvis du kan spotte en kamp, hvor det ene hold ryger i unåde hos dommeren.

 

Hvem scorer målene i kampen?

Det har altid været populært at oddse på 1. målscorer i kampene, og om bestemte spillere finder vej til målnettet. Der scores da også ufatteligt mange mål i Premier League, så hvorfor ikke smide en skilling på en af de mest målfarlige spillere i den næste Premier League kamp?

LeoVegas har masser af odds på målscorer-markeder, hvor du selvfølgelig kan spille på hvem der scorer første eller sidste mål, eller blot om en navngiven spiller kommer på tavlen på ét eller andet tidspunkt i kampen.

 

Sjove spillerspecials med høje odds

Premier League kampene er propfyldte med spillere, som på egen hånd kan afgøre fodboldkampe, og har du fidus til en formstærk spiller kan spille en stor kamp, finder du nogle spændende spillerspecials hos LeoVegas.

Her kan du f.eks. oddse på, om en spiller laver en assist, om han både laver assist og mål eller om spilleren sender bolden på træværket i kampen.

Se odds på Premier League kampene >>

 

Mere om Premier League kampene i 2017/18

Vi opdaterer løbende denne side med odds på de næste kampe i Premier League, og ønsker du at danne dig et komplet overblik over alle kampe i den bedste engelske række, kan du se kampprogrammet for 2017/18 her.

Har du brug for at friske op på hvor holdene er placeret i tabellen, inden du placerer dine odds på kampene, kan du også se Premier League-stillingen her.

Endvidere dækker vores oddsredaktion de fleste Premier League-kampe med fyldestgørende spiloptakter med odds og spilforslag. Du kan læse mere om kommende kampe i Premier League, og se vores forslag til de bedste odds på kampene i vores fodboldnyheder.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne