Julespecial: Her er de største kampe i julen

23. december 2017

Julespecial: Her er de største kampe i julen

Fodbolden bliver ikke sparket helt til hjørne, bare fordi julen står for døren. Få overblik over de største fodboldkampe i Julen og henover nytårsdagene her.

Herunder ser du programmet over de største julekampe som vises på dansk TV i dagene op til juleaften og mellem jul og nytår. Vi har fremhævet de - i vores optik - mest spændende opgør med fed skrift. Du kan også danne dig et komplet odds-overblik over kommende kampe hos LeoVegas.dk via henvisningsknappen forneden.

Se odds på Julens kampe hos LeoVegas >>

 

Julekampene i TV: Her er de største julekampe

Opdateret d. 28/12-17

Tid Kamp TV
Torsdag d. 28. december
21.00 Crystal Palace - Arsenal 6'eren
Fredag d. 29. december
20.45 Crotone - Napoli TV3 Max
Lørdag d. 30. december
12.30 Fiorentina - AC Milan Canal 9
15.00 Roma - Sassuolo  Canal 9
 15.00 Atalanta - Cagliari EuroSport 2
16.00 Liverpool - Leicester 6'eren
18.00 Lazio - Inter Canal 9
Søndag d. 31. december
13.00 Crystal Palace - Manchester City 6'eren
Mandag d. 1. januar
13.30 Brighton - Bournemouth 6'eren
16.00 Burnley - Liverpool 6'eren
16.00 Bolton - Hull TV3 Sport
16.00 Leeds - Nottingham Forest TV3 Max
18.30 Everton - Manchester Utd 6'eren
Tirsdag d. 2. janauar
20.45 Swansea - Tottenham TV3 Max

 

Se odds på Julens kampe hos LeoVegas >>

Det gælder om at få klaret de sidste julegaveindkøb inden Lille Juleaften d. 23. december, for her bør man, i stedet for at jagte de sidste juleindkøb, knappe op for en kold juleøl og tage plads på sofaen til en forrygende dag i fodboldens tegn.

Lille Juleaften byder først og fremmest på El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona i Spanien, hvor der er kick off allerede kl. 13.00 på Bernabeu i Madrid. Derudover kan vi se frem til fuld program i England med bl.a. ni Premier League-kampe samt fodbold fra Italien, Holland, Belgien og Skotland.

Allerede få dage efter jul går det så løs igen på Boxing Day d. 26. december, hvor der igen er tæt på fuldt program i hele England, og fans af engelsk fodbold kan også se frem til nytårsfodbold i Premier League både d. 30 og 31. december.

 

Odds på julekampene hos LeoVegas

Som det fremgår af TV-programmet for jule- og nytårsdagene, er der altså rigeligt med fodbold fra øverste hylde at glæde sig til, hvis man kan finde tid i det pressede juleprogram til at nyde et par spændende kampe.

Vi anbefaler i øjeblikket LeoVegas som bookmaker til de bedste odds, og her er der mulighed for at snuppe et forhøjet odds på Real Madrid vs Barcelona i El Clasico. Besøg LeoVegas nu og se odds på kommende fodboldkampe via knappen forneden.

Glædelig Jul og Godt Nytår ønskes du af redaktionen på Oddsforum.dk.

Se odds på Julens kampe hos LeoVegas >>