Web
Analytics

12. december 2018

Bundesliga Spilforslag

Se vores Bundesliga Spilforslag her på Oddsforum.dk. Her finder du vores spileksperters oddsforslag og tips til odds på Bundesliga kampene i Tyskland. Læs vores seneste spilforslag til Bundesligaen her.

Vi bringer hver uge vores Bundesliga spilforslag til kampene i den bedste tyske fodboldrække her på siden. Bundesliga spilforslagene er udarbejdet af vores erfarne team af skribenter/spileksperter på Oddsforum.dk.

Se spilforslag på Bayern München, Dortmund og de øvrige Bundesliga-klubbers næste kampe forneden. Vores erklærede mål er at finde de bedste tips og spilforslag til de bedste odds på Bundesligaen, men vi kan naturligvis ikke garantere profit ved at følge alle vores Bundesliga spilforslag.

Bundesliga Spilforslag hos bookmakerne

Kamp Spilforslag Bookmaker
Tirsdag d. 18/12
Mönchengladbach
Nürnberg
Gladbach -2:
Odds 3.75 hos Oddset
Düsseldorf
Dortmund
Dortmund sejr:
Odds 1.44 hos Youbet
Se alle spilforslag på Oddsforum >

 

Ovenstående Bundesliga spilforslag er fundet hos diverse bookmakere, og kan ændre sig. Hvilken bookmaker spilforslaget er fundet hos, fremgår af Bundesliga spilforslags-oversigten. Læs analyser og forklaringer på spilforslagene forneden, eller ved at klikke på linket til kampen(e) i tabellen.


Mönchengladbach – Nürnberg spilforslag: Sikker sejr til ligaens nummer to

Kampstart: 18:30 – Fredag d. 18. december 2018
TV & Stream: Bundesliga Livestream

16. spillerunde i Bundesligaen spilles i midtugen op til juleferien og her tager Bundesligaens nummer to Mönchengladbach hjemme i mod svage Nürnberg. Der er tale om Tysklands næstbedste hold lige nu, mens Nürnberg er, at finde under stregen på næstsidste plads.

Nürnberg er det hold i ligaen, som har lukket flest mål ind (35) og det hold som har scoret næstmindst sammen med Mainz (14 mål). Så det er specielt i defensiven den halter gevaldigt, og selv mod Stuttgart, som i sæsonen kun har scoret 14 mål lukkede de to mål ind.

Trods en del skader, har Mönchengladbach klaret sig utrolig godt i sæsonen og ligger á point med Bayern München (30 points). De seneste kampe har de vist, at det er et stærkt hold. De vinder stort set alle pligtsejrene og hiver OK resultater hjem mod topholdene. Senest blev det til 0-0 ude mod Hoffenheim.

Spilforslag:
Gladbach -2 mål: Odds 3.75 hos Oddset

Spil hos Oddset >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Düsseldorf – Dortmund spilforslag: Det gule tog buldrer videre

Kampstart: 20:30 – Tirsdag d. 18. december 2018
TV & Stream: ViaPlay & Bundesliga Livestream

Dortmund er i gang med hvad man må kalde en perfekt halvsæson og det med rigtig god timing i forhold til, at Bayern har haft det svært i Bundesligaen. 9 points er Dortmund foran til Bayern München og Mönschengladbach inden denne 16. spillerunde i Tyskland.

Kun 70km skiller de to klubber og med tyske afstandsforhold kan dette nærmest betragtes som et lokalopgør.

Det har været en stor mundfuld for Fortuna Düsseldorf, at gøre entré i landets bedste række. Aktuelt indtager oprykkerne tredjesidste plads (16) som er pladsen hvor der skal spilles knock out kampe når sæsonen slutter. Nu venter en sidste hjemmekamp før nytår, og det bliver en af de svære når Dortmund med Delaney og måske Brunn-Larsen kommer forbi.

Brunn-Larsen er tvilvsom til truppen, da han døjer med en mindre skade, men Dortmunds trup er dog så bred, at de kommer det store kavaleri, der sikkert bør kunne tage yderligere tre points med tilbage til Dortmund.

Spilforslag:
Dortmund sejr: odds 1.44 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Bedste Bundesliga odds bookmaker

Odds på kampene i Bundesligaen kan findes hos alle bookmakere i det danske marked, men skal man pege på én bookmaker, hvor man får “hele Bundesliga-pakken”, bliver det bookmakeren bet365.

bet365 tilbyder en attraktiv velkomstbonus til nye spillere*, og herudover kan man hele sæsonen se Bundesliga livestream hos bookmakeren. Det giver dig muligheden for at live streame kampene fra Bundesligaen, samtidigt med at du kan live oddse på kampene.

Bookmakeren bet365 har desuden masser af vinder-oddsmarkeder på Bundesligaen, hvor det som regel er muligt at spille på hvem der vinder mesterskabet i Tyskland, hvem der rykker ned i den næstbedste række, Bundesligaens topscorer m.v.

Se listen over alle bookmakere i Danmark her, eller spring direkte til bet365, som vi anbefaler som den bedste Bundesliga odds bookmaker netop nu.

* R/v gælder for bonus | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink | ludomani.dk

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Bookmakere

De Bedste Bookmakere

Kommende kampe
Live kampe
Odds vises fra Bookmaker
Girona
Getafe
1 2.60
X 3.10
2 2.80
Wolverhampton
Liverpool
1 6.00
X 4.33
2 1.50
Real Sociedad
Deportivo Alaves
1 1.80
X 3.50
2 4.50
Real Betis
Eibar
1 1.72
X 3.60
2 4.75
Arsenal
Burnley
1 1.22
X 6.50
2 11.00
Bournemouth
Brighton
1 1.83
X 3.60
2 4.20
Huddersfield
Southampton
1 2.90
X 3.10
2 2.50
West Ham
Watford
1 2.30
X 3.20
2 3.10
Newcastle
Fulham
1 1.95
X 3.50
2 3.75
Se alle kampe