Web
Analytics

11. december 2018

Champions League Spilforslag

Se Champions League spilforslag til de næste kampe i sæsonen 2018/19. Her finder du spilforslag til odds på kampene i Champions League hos bookmakerne i Danmark.

Champions League er uden tvivl verdens mest profilerede klubturnering i fodbold, og trækker fulde stuer landet over, når kampene i Champions League ruller over TV-skærmene. Her på Oddsforum.dk bringer vi hver sæson Champions League spilforslag til odds på de næste kampe. Se alle Champions League spilforslag forneden.

Alle odds og spilforslag til Champions League kampene her på siden er fundet hos danske bookmakere. Vi anbefaler Youbet som en god allround Champions League bookmaker med masser af gode odds på Champions League kampene.

+18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

Spilforslag til Champions League kampene

Se aktuelle spilforslag til kommende kampe i Champions League forneden. Klik på linket til kampen for at springe til en beskrivelse af Champions League spilforslaget, eller scroll og læs dem alle.

Kamp Spilforslag Bookmaker
Onsdag d. 12/12
Viktoria Plzen
AS Roma
Viktoria Plzen dnb sejr:
Odds 1.96
Real Madrid
CSKA Moskva
Real Madrid 1/1 HT/FT:
Odds 1.67
Ajax
Bayern München
Bayern München sejr:
Odds 2.05
Benfica
AEK Athen
Over 2,5 mål:
Odds 1.80
Manchester City
Hoffenheim
Over 3,5 mål:
Odds 1.87
Se alle spilforslag på Oddsforum >

* Spilforslags-oversigten indeholder henvisningslink til bookmakerne.

 

Champions League spilforslag på Oddsforum.dk

Alle vores Champions League spilforslag er valgt efter grundige overvejelser og analyser, og vi forsøger altid, at vælge de bedste odds på kampene i Champions League til vores læsere.
Champions League spilforslagene bør udelukkende tjene som inspiration og tips til din næste oddskupon på Champions League. Læs mere om spilforslagene til Champions League kampene i oversigten forneden.


Viktoria Plzen – Roma spilforslag: Tjekkerne sikrer sig Europa League

Kampstart: 18:55 – Onsdag d. 12. december 2018
TV & Stream: TV3 Max & ViaPlay

Onsdag aften spilles de sidste kampe i Gruppe G ved Champions League. Her mødes Plzen og AS Roma i et opgør, hvor det kun er hjemmeholdet, som har noget på spil, da gæsterne allerede er sikre på at ende på 2. pladsen i gruppen.

Netop motivationen kan derfor godt blive en afgørende faktor i denne kamp. AS Roma kæmper med tingene i Serie A, hvor man i weekenden igen smed et dumt pointtab i udekampen mod Cagliari. En kamp der samtidig forlængede Romas stime af kampe uden sejr til 4 styks. AS Roma har en vigtig kamp i weekendne mod Genoa som skal vindes, og vi forestiller os at De Francesco og resten af Roma mandskabet måske allerede nu har lidt fokus på det opgør.

Plzen står noteret for 4 point i Gruppe G. Senest hentede holdet en flot 2-1 sejr over CSKA Moskva, der betyder at Plzen selv kan afgøre, om den skal stå på Europa League fodbold efter nytår, da holdet nu er bedst i de indbyrdes opgør mod det russiske hold. Vi tror på at det tjekkiske mandskab gør arbejdet færdigt hjemme på Doosan Arena. Et spil på 1-tallet med dnb, hvor vi får indsatsen retur ved uafgjort giver pengene  1.96 igen hos Unibet. Et flot spil, som vi ser gode chancer for går hjem.

Spilforslag:
Viktoria Plzen dnb sejr: Odds 1.96 hos Unibet

Spil hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Real Madrid – CSKA Moskva spilforslag: Tiltrængt succes til Solari og co.

Kampstart: 18:55 – Onsdag d. 12. december 2018
TV & Stream: TV3 Sport & ViaPlay

Real Madrid har allerede inden mødet mod CSKA Moskva sikret sig førstepladsen her i Gruppe G. Det eneste hold som den spanske storklub har tabt til i gruppen er dog netop CSKA Moskva, der kommer til Bernabeu med alt og vinde. CSKA Moskva står noteret for 4 point i puljen, det samme som Plzen på 3. pladsen.

Selvom hjemmeholdet på papiret ikke har noget og spille for, forventer vi dog og se et Real Madrid mandskab, der efter et vaklende efterår går motiveret til opgaven for at slutte året godt af. På papiret er der ikke den store tvivl om, at Solari og resten af mandskabet bør være klasser bedre end gæsterne. Hjemme på Bernabeu skal det komme til udtryk, og derfor går vi også mod 1-tallet.

I vores spilforslag til Real Madrid – CSKA Moskva satser vi på at Real Madrid kan bringe sig foran inden pausen og holde føringen hjem. Et spil der er gået hjem i Real Madrids seneste 3 kampe. Et spil på at Real Madrid er foran ved pausen og vinder, giver odds 1.67 hos Betfair. 

Spilforslag:
Real Madrid 1/1 HT/FT: Odds 1.67 hos Betfair

Spil hos Betfair >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Ajax – Bayern München spilforslag: Lewandowski og co. viser styrken i Amsterdam

Kampstart: 21:00 – Onsdag d. 12. december 2018
TV & Stream: TV3+ & ViaPlay

Vores næste spilforslag er fra Gruppe E, hvor rækkens to tophold Ajax og Bayern München tørner sammen i Amsterdam på Johan Cruiff Arena. Her vurderer vi gæsterne til at stå stærkest,  selvom Ajax har vist flot spil igennem hele efteråret.

Ajax står noteret for 11 point, og kan med en sejr onsdag aften sikre sig førstepladsen her i gruppen. En imponerende bedrift, som de færreste nok havde regnet med. De 11 point er først og fremmest kommet i stand via en stærk defensiv, der kun har lukket 2 mål ind i 5 kampe. Dernæst har holdet formået at vende kampene i både München og Benfica til point, efter og have været bagud.

Bayern München var inden gruppespillet spået som store favoritter til at vinde Gruppe E. Det tyske mandskab har da heller ikke skuffet udover hjemmekampen mod Ajax. 13 point i 5 kampe er det blevet til, og derfor er bare et enkelt point i Amsterdam nok til at sikre dem førstepladsen.

Vi går dog planken ud, og satser på det rene 2 tal i vores spilforslag til Ajax – Bayern München. Gæsterne er på papiret et bedre mandskab, og kan samtidig lukrere på, at Ajax er nødt til at komme frem på banen, hvis de for alvor vil jagten sejren og dermed førstepladsen i gruppen. En Bayern München sejr kan spilles til odds 2.05 hos Youbet, og det ser vi en flot værdi i.

Spilforslag:
Bayern München sejr: Odds 2.05 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Benfica – AEK spilforslag: Ingenting på spil skaber målrig kamp i Lissabon

Kampstart: 21:00 – Onsdag d. 12. december 2018
TV & Stream: ViaPlay

Det andet opgør i Gruppe E finder sted længere sydpå, nærmere bestemt i Lissabon på Estadio da Luz, hvor Benfica tager imod græske AEK. Her er der ikke det store på spil, idet Benfica allerede har sikret sig 3. pladsen.

Hjemmeholdet står noteret for 4 point, mens gæsterne stadig står noteret for 0 point. Dermed er der kun æren (og en pengepræmie) at spille for hos de to mandskaber her. Det kan dog åbne op for, at vi får en underholdene kamp, hvor begge mandskaber kan spille 100% frit.

Det omvendte opgør i Grækenland endte i noget af en målfest, da Benfica vandt med 3-2. Her viste de to mandskaber, hvordan man ikke skal gribe en kamp an, hvis man går efter og holdet nullet. Med to defensive præstationer langt under middel, er der god grund til og tro, at vi igen kan få en kamp her, hvor begge hold kaster de defensive pligter over bord, som kan skabe en målrig kamp.

I hvert fald satser vi på, at der kan falde mindst 3 mål i Lissabon onsdag aften. Et spil på over 2,5 mål giver pengene 1.80 igen hos Youbet, som ligger over resten af markedet. Tror man igen, at begge hold kan komme på tavlen som sidst, er der odds 2.10 og hente på dette hos Youbet.

Spilforslag:
Over 2,5 mål: Odds 1.80 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Manchester City – Hoffenheim spilforslag: Mange mål på Etihad Stadium

Kampstart: 21:00 – Onsdag d. 12. december 2018
TV & Stream: ViaPlay 

Manchester City skal forsøge og få en god afslutning på Champions League gruppespillet, når Hoffenheim gæster de engelske mestre på Etihad Stadium. Her er Manchester City allerde sikre på at ende øverst i Gruppe F, mens gæsterne fortsat kan nå en 3. plads, hvis tingene flasker sig.

Det kræver dog en sejr over Guardiolas mandskab, som kun har tabt 2 kampe i løbet af efteråret. Det seneste nederlag fandt dog sted i weekenden, hvor holdet tabte med 2-0 til Chelsea. En kamp som samtidig skubbede de blåblusede væk fra førstepladsen i Premier League, som holdet ellers med få udsving har siddet på den sidste halvanden sæson.

Gruppe E har indtil videre været den mest målrige gruppe i hele Champions League. Indtil videre er samtlige 10 kampe endt med mindst 3 mål. Hoffenheim har tilmed 4 ud 5 kampe med mindst 4 mål. Der er derfor god grund til at tro på, at det bliver underholdene og målrigt på Etihad Stadium onsdag aften.

Derfor peger vores spilforslag til Manchester City vs Hoffenheim også på mange mål. Vi satser på at der kan komme mindst 4 af slagsen til flotte odds 1.87 hos Betfair. 

Spilforslag:
Over 3,5 mål: Odds 1.87 hos Betfair

Spil hos Betfair >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Champions League odds: Bedste Bookmaker

+18 | Reklamelink

Når man vil oddse på Champions League, kan det gøres hos alle bookmakere i Danmark. Champions League er et tilløbsstykke hos bookmakerne, hvor der omsættes for store summer på oddsene på kampene. Men hvor går man hen, hvis man vil have de bedste Champions League odds og den bedste Champions League bookmaker?

Her på Oddsforum.dk anbefaler vi bookmakeren Youbet til sine Champions League odds. Generelt er der altid gode odds på Champions League kampene hos Youbet, men ingen bookmaker kan selvfølgelig garantere altid at have de højeste odds på alle markeder. Derfor spreder mange bettere deres bankroll ud over flere bookmakere, så man kan gå efter det højeste odds blandt flere forskellige bookmakere.

Ønsker man dog kun at have én bettingkonto med penge på, synes vi Youbet er et rigtigt godt bud. Her er der ingen limitering af vindende spillere, man får generelt gode odds og masser af spilmuligheder, og man kan starte sin nye konto hos Youbet med en lækker velkomstbonus.

Se hvilken bonus Youbet har netop nu, ved at klikke på knappen herunder til kampagnesiden hos Youbet*. God forhøjelse og held og lykke hos Youbet, hvis du vælger at sætte dine Champions League odds og spil hos bookien i den kommende fremtid.

Få bonus hos Youbet >>

* Regler og vilkår gælder for bonus | +18 | Reklamelink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Spil 200 kr., Få 600 kr. bonus

Danmark håndbold i mål med odds på vinder af VM 2019