Web
Analytics

Læs Europa League spilforslag her på Oddsforum.dk

12. december 2018

Europa League spilforslag

Se Europa League spilforslag til de næste kampe i sæsonen 2018/19. I vores Europa League spilforslag finder du vores bud på de bedste odds til kampene i Europa League hos bookmakerne.

Kampene i UEFA Europa League spilles normalt torsdag hele vejen igennem gruppespillet, og hver gang finder du vores Europa League spilforslag her på siden. Her på Oddsforum.dk bringer vi nemlig spilforslag til odds på kampene i Europa League fra gruppespil og til finalen onsdag d. 29. maj 2019 i Baku.

Alle odds og Europa League spilforslag er fundet hos danske bookmakere med dansk licens. Vi anbefaler bookmakeren Youbet som en god bookmaker til sine Europa League odds.

Spilforslag til Europa League kampene

Se aktuelle spilforslag til kommende kampe i Europa League forneden. Klik på linket til kampen for at springe til en beskrivelse af Europa League spilforslaget, eller scroll og læs dem alle.

Kamp Spilforslag Bookmaker
Torsdag d. 13/12
FC København
Bordeaux
Under 2,5 mål i opgøret:
Odds 1.75
RB Leipzig
Rosenborg
Leipzig -2,5 mål:
Odds 2.05
Sevilla
Krasnodar
Sevilla -1,5 mål:
Odds 2.06
Celtic
RB Salzburg
Celtic:
Odds 2.50
Besiktas
Malmö FF
Besiktas -1,5 mål:
Odds 2.60
Se alle spilforslag på Oddsforum >

* Spilforslags-oversigten indeholder henvisningslink til bookmakerne.

Europa League spilforslag på Oddsforum.dk

Alle vores Europa League spilforslag er valgt efter grundige overvejelser og analyser, og vi forsøger altid, at vælge de bedste odds på kampene i Europa League til vores læsere.
Europa League spilforslagene bør udelukkende tjene som inspiration og tips til din næste oddskupon på Europa League. Læs mere om spilforslagene til Europa League kampene i oversigten forneden.


FC København – Bordeaux spilforslag: Målfattig aften i Parken

Kampstart: 21:00 – Torsdag d. 13. december 2018
TV & Stream: 6’eren

FC København skal forsøge og slutte efteråret godt af, når sæsonens sidste hjemmekamp i Parken finder sted torsdag aften. Her kommer det franske hold Bordeaux på besøg til sidste gruppekamp i Gruppe C, hvor alle hold stadigvæk har mulighed for at spille sig videre.

Efter en flot start på gruppespillet for københavnernes vedkommende med point mod russiske Zenit Petersburg og sejr over dagens modstander fra Bordeaux, er gassen gået af ballonen i den seneste periode.  Kun 1 point i de seneste 3 Europa League kampe er det blevet til for FC København. Skal FC København videre til 1/16 finalerne til foråret, kræver det en sejr, mens Zenit Petersburg skal vinde i Tjekkiet.  Hjemmeholdet må fortsat undvære Viktor Fischer, der sidder ude med en skade, ellers har Ståle Solbakken alle spillere til rådighed.

For gæsterne har formkurven peget opad, efter de første tre kampe blev til nederlag. Senest slog man Slavia Prag med 2-0, og det betyder at der stadig holdes liv i håbet om videre avancement for den sydfranske klub. Gæsterne må undvære Younousse Sankhare og Igor Lewczuk til opgøret.

I vores spilforslag til FC København vs Bordeaux kigger vi på over/under markedet, hvor vi ser gode chancer for få scoringer i Parken. FC København har været et målfattigt bekendtskab i Europa League, hvor klubben kun har spillet 1 ud af 5 kampe over linjen her på 2,5 mål. Ståle Solbakkens gameplan med stor fokus på det defensive ændres næppe her, og derfor ser vi gode chancer for spillet her, som giver odds 1.75 hos Unibet.

Spilforslag:
Under 2,5 mål i opgøret: Odds 1.75 hos Unibet

Spil hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


RB Leipzig – Rosenborg spilforslag: Gæsterne er gået på juleferie

Kampstart: 21:00 – Torsdag d. 13. december 2018
TV & Stream: Vises ikke på TV

Nicklas Bendtner og norske Rosenborg har allerede udspillet deres chancer i Europa League Gruppe B. Derfor kan der meget vel vente en svær kamp i det tyske, når holdet drager sydpå og besøger Yussuf Poulsen og RB Leipzig i sidste runde.

Hjemmeholdet kan teoretisk stadig spille sig videre, hvis Celtic samtidig taber til Salzburg i den anden kamp. Uanset udfaldet af den kamp, bør vi se et hjemmehold, der går ind til dette opgør med en stor motiation for at vinde. Leipzig har skuffet stort indtil videre i denne gruppe, hvor det kun er blevet til 6 point i 5 kampe.

Rosenborg har afsluttet deres ligasæson og flere af spillerne kan derfor se frem til ferie efter denne kamp. Spørgsmålet er, om ikke tankerne allerede er på hvide sandstrande og varmere himmelstrøg hos Rosenborg spillerne, der intet har at spille for i denne kamp. 0 point og en målscore på 3-13  lyder de kedelige facts på hos gæsterne.

Vi satser på at der er motivation og klasse til forskel på de to mandskaber torsdag aften. Derfor peger vores spilforslag til RB Leipzig vs Rosenborg også mod 1-tallet. Vi går planken ud, og satser på at hjemmeholdet kan vinde med mindst 3 mål. Et spil der giver pengene 2.05 igen hos Bet365.

Spilforslag:
Leipzig -2,5 mål: Odds 2.05 hos Bet365

Spil hos Bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Sevilla – Krasnodar spilforslag: Kjær og co. booker billet videre til 1/16 finalerne

Kampstart: 18:55 – Torsdag d. 13. december 2018
TV & Stream: Eurosport 2

Alt er fortsat åbent i Europa League Gruppe J, hvor Sevilla og Krasnodar torsdag aften tørner sammen i sidste spillerunde. Gæsterne ligger inden opgøret på en førsteplads i gruppen med 12 point, mens både Sevilla og St. Liege står noteret for 9 point.

Derfor kræver det med alt sandsynlighed 3 point for Sevilla, hvis de vil booke en billet videre i turneringen til foråret. Hjemme på Estadio Ramon har Sevilla dog heller ikke haft nogen som helst slinger i valsen, hvor det er blevet til 6 point og en målscore på 11-1 i de første to kampe. Gæsterne fra Rusland har en lang rejse og er på papiret ikke ligeså stærke som Sevilla her.

Vi satser derfor på spansk dominans fra Sevillas side i dette opgør. Sevilla er et et stærkt hjemmehold og bør være bedre end gæsterne. Derfor peger vores spilforslag til denne kamp på Sevilla.
Spilforslaget til Sevilla vs Krasnodar er fundet hos Youbet under Asian marked. Her kan der findes flotte odds 2.06 på en Sevilla sejr på mindst 2 mål.

Spilforslag:
Sevilla -1,5 mål: Odds 2.06 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Celtic – Salzburg spilforslag: Motivationen og Celtic park til forskel

Kampstart: 21:00 – Torsdag d. 13. december 2018
TV & Stream: Eurosport 2

Celtic og Salzburg mødes torsdag aften på Celtic Park i det skotske, hvor sidste runde i Gruppe B finder sted. Mens Celtic fortsat ikke kan se sig sikre på en plads videre i turneringen, er gæsterne allerede sikre på førstepladsen i gruppen efter maksimumpoint efter de første 5 runder.

Celtic skal som minimum bruge 1 point her, hvis det lykkedes Leipzig at vinde hjemme over Rosenborg. Mod et Salzburg hold, der på trods af de har set stærke ud gennem hele turneringen, ikke har noget at spille for her, bør chancerne være gode for hjemmeholdet.

Begge hold døjer med skader til denne kamp, men der bør alligevel være gode chancer for en seværdig kamp. Celtic Park er et af de mest intime stadions i hele Europa, og har du endnu ikke set en kamp fra dette fantastisk stadion, kan vi kun anbefale at man tuner sit TV ind på Eurosport 2 torsdag kl. 21:00.

Vores spilforslag til Celtic vs Salzburg peger mod 1-tallet. Hjemmeholdet bør være det mest motiverede hold og hjemme på Celtic Park, mener vi ikke Celtic skal være underdogs. Odds 2.50 på en Celtic sejr virker godt betalt mod et Salzburg hold, som ikke har noget at spille for.

Spilforslag:
Celtic sejr: Odds 2.50 hos Unibet

Spil hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Besiktas – Malmö FF spilforslag: Vodafone Park sikrer tyrkerne en billet til forårets kampe

Kampstart: 18:55 – Torsdag d. 13. december 2018
TV & Stream: Vises ikke på TV

Der venter vores svenske naboer fra Malmö en vanskelig opgave, når holdet drager sydpå torsdag aften. Nærmere bestemt til Istanbul, hvor Besiktas venter på Vodafone Park i 6. og sidste spillerunde i Gruppe I. Her er alt fortsat åben og alle 4 hold i gruppen kan stadig booke en billet til forårets kampe.

Der var på forhånd høje forventninger til Besiktas efter denne gruppe blev udtrukket. Besiktas ligger godt til i den tyrkiske liga, og har på papiret det stærkeste hold af alle hold i Gruppe I. Det har dog ikke været til at se, hvor det tyrkiske mandskab i flere kampe har været heldige med at få point. Inden kampen mod Malmö ligger holdet på 2. pladsen med 7 point, mens gæsterne står noteret for 6 point på 3. pladsen.

Derfor kan vinderen af dette opgør med sikkerhed booke en billet videre, mens et nederlag vil betyde exit. Vi ser trods nogle dårlige resultater her i gruppespillet Besiktas som det klart stærkeste mandskab, og på deres normalt så stærke hjemmebane, skal de i vores øjne også være pæne favoritter til denne kamp. Vi satser på at Besiktas kan vinde opgøret med mindst 2 mål. Hertil er der flotte odds 2.60 og hente hos Youbet.

Spilforslag:
Besiktas -1,5 sejr: Odds 2.60 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Europa League odds: Bedste Bookmaker

+18 | Reklamelink

Når man vil oddse på Europa League, kan det gøres hos alle bookmakere i Danmark. I Europa League finder man en lang række hold, som ligeså godt kunne have været med i Champions League, og kampene byder altid på god underholdning og høj intensitet. Europa League kampene er derfor også særdeles populære at oddse på, men hvor finder man den bedste bookmaker til sine Europa League odds?

Her på Oddsforum.dk anbefaler vi bookmakeren Youbet til sine Europa League odds. Generelt er der altid gode odds på Europa League kampene hos Youbet, men ingen bookmaker kan selvfølgelig garantere altid at have de højeste odds på alle markeder. Derfor spreder mange bettere deres bankroll ud over flere bookmakere, så man kan gå efter det højeste odds blandt flere forskellige bookmakere.

Ønsker man dog kun at have én bettingkonto med penge på, synes vi Youbet er et rigtigt godt bud. Her er der ingen limitering af vindende spillere, man får generelt gode odds og masser af spilmuligheder, og man kan starte sin nye konto hos Youbet med en lækker velkomstbonus.

Se hvilken bonus Youbet har netop nu, ved at klikke på knappen herunder til kampagnesiden hos Youbet*. God forhøjelse og held og lykke hos Youbet, hvis du vælger at sætte dine Europa League odds og spil hos bookien i den kommende fremtid.

Få Youbet bonus her >>

* Regler og vilkår gælder for bonus | +18 | Reklamelink

Spil odds på kampene i Europa League hos bookmakerne (foto: shutterstock.com)

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Spil 200 kr., Få 600 kr. bonus

Danmark håndbold i mål med odds på vinder af VM 2019