Web
Analytics

Odds på kampene i eSuperligaen hos bookmakerne.

15. december 2018

eSuperliga (FIFA) Spilforslag

Se eSuperliga spilforslag her, og læs vores spilforslag til de bedste odds på kampene i eSuperligaen hele vejen til playoff-finalerne d. 17. december 2018.

Du kan spille odds på eSuperligaen, som afvikles online på PlayStation 4 i spillet FIFA 19, hos Danske Spils Oddset. Se eSuperliga spilforslag her på siden, hvor vi hver uge kigger vi efter gode odds på FIFA-kampene i eSuperligaen, og deler dem med vores læsere her på siden.

Følg med gennem hele sæsonen i eSuperligaen, hvor vi er klar med spilforslag helt til finalen mandag d. 17. december.

Se eSuperliga odds >>

+18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

Spilforslag til eSuperligaen

Kamp Spilforslag Bookmaker
Mandag d. 17/12
Vinderspil: AGF Vinder: AGF:
Odds 4.00
Se alle spilforslag på Oddsforum >

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Indeholder henvisningslinks

eSuperliga spilforslag på Oddsforum.dk

Alle vores spilforslag til eSuperligaen i FIFA er fundet hos Danske Spils Oddset. Besøg Oddset for at se alle spilmuligheder på kampene og opdaterede odds på vores spilforslag. Alle FIFA eSuperliga spilforslag er sat efter grundig analyse og med forventninger om gevinst, men vi kan ikke garantere profit ved at følge alle vores spilforslag på eSuperliga kampene.


Spilforslag: AGF vinder eSuperligaen

Spilstop: Mandag d. 17/12-2018 kl. 15.15
TV & Stream: Canal 9 & DPlay

AGF vandt grundspillet i eSuperligaen, men med samme pointantal som FCK, nemlig 36. AGFs overlegne målscore blev dog afgørende i regnskabet, som ikke kan bruges til meget andet end æren der følger med en førsteplads i enhver fodboldturnering.

Det er dog her i eSuperligaens playoffs, hvor alt kan ske, at det for alvor gælder. Top 8 i Grundspillet er med videre, og dagsformen blandt topholdene bliver afgørende. AGF har med “FifaÜstun” på holdet en vaskeægte topspiller, som banker mål ind på stribe, fra alverdens vinkler. Halve chancer bliver omsat til AGF-mål i dansk-tyrkerens kampe, og hvis han rammer topformen mandag d. 17. december, kan AGF meget vel blive de første mestre i eSuperligaens historie. Også AGFs “Niller” har vist god form gennem hele grundspillet, og generelt besidder AGF et stærkt hold, som vi ser som en værdig kandidat til titlen.

FCK er selvfølgelig favoritter med et stærkt lineup af “Agge” og “Marcuzo”, men vi tror det er 50/50 om AGF eller FCK vinder eSuperliga Playoff-finalen, og så er odds 4.00 på AGF ganske enkelt mere attraktivt.

Spilforslag:
AGF vinder eSuperligaen: Odds 4.00

Se eSuperliga odds >>

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen