Web
Analytics

13. december 2018

Premier League Spilforslag

Velkommen til Oddsforum.dks Premier League Spilforslag. Her finder du tips og oddsforslag til PL kampene i England. Læs vores nyeste Premier League spilforslag forneden.

I denne Premier League spilforslag-sektion bringer vi hver uge en række tips og oddsforslag til kampene i England. Her finder du spilforslag til Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham og alle de andre Premier League-klubber, når de skal i kamp i “verdens bedste fodboldliga”.

Vores Premier League spilforslag er fundet hos forskellige bookmakere, og er udarbejdet af redaktionen på  Oddsforum.dk typisk 2-3 dage før kampstart. Der kan komme nyheder fra klubberne, som kan ændre på værdien i vores oprindelige spilforslag. Vi opfordrer derfor altid vores læsere at gøre egen research på kampene, før man placerer sine bets på vores Premier League spilforslag hos bookmakerne.

Premier League Spilforslag hos bookmakerne

Kamp Spilforslag Bookmaker
Lørdag d. 15/12
Manchester City
Everton
Man City & BHS:
Odds 2.15 hos Youbet
Tottenham
Burnley
Under 3.00 mål:
Odds 2.23 hos Youbet
Søndag d. 16/12
Liverpool
Manchester United

Liverpool & BHS:
Odds 2.80 hos Youbet
Liverpool vinder 3-1:
Odds 13.00 hos Youbet
Se alle spilforslag på Oddsforum >

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Indeholder henvisningslinks

Oddsene på Premier League spilforslagene er fundet hos diverse bookmakere, og kan ændre sig. Hvilken bookmaker spilforslaget er fundet hos, fremgår af Premier League spilforslags-oversigten. Læs analyser og forklaringer på spilforslagene forneden, eller ved at klikke på linket til kampen(e) i tabellen.

Alle Premier League spilforslag er sat efter grundig analyse og med forventninger om gevinst, men vi kan ikke garantere profit ved at følge alle vores spilforslag på Premier League kampene.


Manchester City – Everton spilforslag:

Kampstart: 13:30 – Lørdag d. 15. december 2018
TV & Stream: TV3 Max & ViaPlay

Leroy Sane i aktion for Manchester City

Everton har ikke vundet i deres syv seneste besøg på Etihad. 4 uafgjorte og 3 nederlag er det blevet til. De sidste tre kampe mellem klubberne i Manchester er endt uafgjort. Everton plejer altså at kunne drille City en smule her, og Pep Guardiola har også kun vundet én af de fire kampe han har stået i spidsen for City mod Everton.

I øjeblikket er Everton dog ikke specielt godt kørende på fremmed græs, hvor The Toffees er 1-3-3 for sæson. Til gengæld går det meget godt hjemme på Goodison, men det er også værd at bemærke, at alle Evertons udekampe i denne sæson, har været mod hold, som før denne spillerunde er i den øverste halvdel af stillingen. Omvendt har alle deres hjemmekampe været mod hold, som før denne runde har hjemme i den nederste halvdel af Premier League. Altså har Everton været ude på nogle svære udebaner, og det kommer de igen her mod Manchester City.

City vandt i midtugen disciplineret med 2-1 over Hoffenheim, hvor man allerede var sikret videre avancement. Til gengæld tabte man sidst i Premier League mod Chelsea, som var sæsonens første nederlag, og Liverpool er nu det nye tophold i England. Mon ikke Pep Guardiola og Co. vil tilbage på sporet her med en sejr, og det kan komme til at gøre ondt på Everton-mandskabet.

City har til gengæld heller ikke holdt nullet i deres fem seneste kampe, så vi øjner chancen for en Everton scoring eller to i opgøret også. Man City og Begge Hold Scorer til odds 2.15 hos Youbet bliver vores spilforslag til kampen.

Spilforslag:
Man City & BHS: Odds 2.15 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Tottenham – Burnley spilforslag: Eriksen og Kane træder på bremseren

Kampstart: 16:00 – Lørdag d. 15. december 2018
TV & Stream: TV3+ & ViaPlay

Billede af Harry Kane for Tottenham

Harry Kane i aktion for Spurs (Foto: Shutterstock)

Lørdag eftermiddag tørner Tottenham og Burnley sammen på Wembley i forbindelse med 17. spillerunde af Premier League. Her ligner det på forhånd en noget nær umulig opgave for gæsterne, der roder rundt nede i bunden af tabellen.

Tottenham sikrede sig tirsdag aften en billet ti 1/8 finalerne i Champions League med 1-1 ude over FC Barcelona. En kamp hvor man brugte mange kræfter, og med et stramt kampprogram og meget spilletid til profilerne hos Tottenham, ser vi fine muligheder for at Ponchettino vælger og rotere lidt i truppen til denne kamp.

Burnley har slet ikke kunne følge op på de flotte præstationer fra sidste sæson i denne sæson. Efter 16. runder er holdet placeret på en 17. plads med kun 12 point. Selvom det i sidste weekend blev til 3 vigtige point mod Brighton, så ligner Burnley et mandskab, der kommer til og få det svært i denne sæson.

Vores spilforslag til Tottenham – Burnley peger på få mål. Vi har begivet os ud på asian marked, hvor du lige nu kan få odds 2.23 på at der falder under 3.00 mål hos Youbet. Kommer der præcis 3 mål, ryger indsatsen retur. Ingen af de seneste 5 indbyrdes møder mellem de to mandskaber er endt med mere end 3 mål. Vi forestiller os ikke at Tottenham kommer til at folde sig ud her, og derfor ser vi god værdi i dette spil på få mål.

Spilforslag:
Under 3.00 mål: Odds 2.23 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Liverpool vs Man Utd spilforslag: Begge hold på tavlen i hjemmesejr

Kampstart: 17:00 – Søndag d. 16. december 2018
TV & Stream: 6’eren+ & ViaPlay

Liverpool har ikke vundet i deres seneste 8 Premier League kampe mod Manchester United. Tre er endt uafgjort og fem med United-sejre. Liverpool har også kun vundet én af de sidste syv hjemmekampe mod United, men denne gang er Liverpool storfavoritter hos bookmakerne.

Det skyldes selvfølgelig at Liverpool stadig er ubesejrede i Premier League, og nu indtager førstepladsen i ligaen. Man United har dog kun tabt én af de ni seneste Premier League kampe, og bliver selvfølgelig ingen walkover. Senest fik United 4-1 mod Fulham, og generelt kommer United på tavlen i stort set hver eneste kamp.

Vi forventer en hjemmesejr her til Liverpool, men tror også United finder vejen til målet på Anfield. Derfor bliver første spilforslag Liverpool & Begge Hold Scorer til odds 2.80 hos Youbet. Derudover prøver vi odds 13.00 på 3-1 som korrekt resultat som vores andet spilforslag på Liverpool vs Man United hos Youbet.

Spilforslag:
Liverpool & BHS: Odds 2.80
Liverpool vinder 3-1: Odds 13.00

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Bedste Premier League odds bookmaker

Vil man spille odds på Premier League hos en solid bookmaker med tonsvis af markeder og spilmuligheder på kampene i Premier League, kan man med ro i sindet kigge mod bookmakeren bet365. Her er der altid masser af Premier League odds før og under kampene med live odds.

bet365 er en god Premier League odds bookmaker, fordi man – foruden odds på kampene i ligaen – også tilbyder masser af spændende vindermarkeder, såsom odds på mestrene, topscorer, nedrykkere osv.

Alle bookmakere i det danske marked tilbyder odds på Premier League, og for at være ærlig, er det svært at pege på én bestemt som den bedste Premier League odds bookmaker. Der kan være fordele i at have sin betting bankroll spredt ud på flere bookmakere, hvis man altid jagter det højeste odds på Premier League spilforslagene.

Se listen over alle bookmakere i Danmark her, eller spring direkte til bet365, som vi anbefaler som “et sikkert bet” på den bedste Premier League odds bookmaker netop nu.

Spil hos bet365 >>

* +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink | ludomani.dk

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Bookmakere

De Bedste Bookmakere

Kommende kampe
Live kampe
Odds vises fra Bookmaker
Girona
Getafe
1 2.60
X 3.10
2 2.80
Real Sociedad
Deportivo Alaves
1 1.80
X 3.50
2 4.50
Wolverhampton
Liverpool
1 6.00
X 4.33
2 1.50
Real Betis
Eibar
1 1.72
X 3.60
2 4.75
Arsenal
Burnley
1 1.22
X 6.50
2 11.00
Manchester City
Crystal Palace
1 1.12
X 9.00
2 15.00
Bournemouth
Brighton
1 1.83
X 3.60
2 4.20
Huddersfield
Southampton
1 2.90
X 3.10
2 2.50
West Ham
Watford
1 2.30
X 3.20
2 3.10
Se alle kampe